maandag 6 mei, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 43 beoordelingen voor Sea View Village ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,6
Kamer
8,4
Maaltijden
7,9
Vakantie algemeen
8,9
Overige faciliteiten
8,7
Prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,8
Personeel
9,3
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2018
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prachtig complex. Gezellige kleuren van de huisjes omgeven met groen en bloemen op een rustige plek met zicht op zee. Zeer gastvrije eigenaresse. Een uitgebreid en lekker ontbijtbuffet. Een prachtig ruim zwembad.
  2. Door:
    Ineke en Coen
    Periode:
    juli 2018
    Gezelschap:
    Stel
    9,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Fantastich !! Hier vier je vakantie zoals vakantie hoort te zijn!! Vriendelijk, gastvrij, schoon!,en heerlijk eten met zorg bereid!
  3. Door:
    Herman & Yvonne
    Periode:
    juli 2018
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Wij hebben een heerlijke week gehad in dit prachtig rustig gelegen complex. Alles is super netjes en schoon! Maria is een geweldige gastvrouw en staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en tips te geven over Zakynthos. Het is wel aan te raden een auto te huren, dat kan Maria voor je regelen en die wordt dan bij het complex afgeleverd en weer opgehaald. Het ontbijt is prima verzorgd en alles is vers en afwisselend , zelf gemaakte jam, veel soorten brood, beleg, eitjes, heerlijke Griekse yoghurt lokaal gemaakt, vers fruit, vijgen en druifjes zijn uit eigen tuin en ze bakken ook nog verse cake en taart. Het diner in het restaurant is ook heerlijk en er is een ruime keuze met ook iedere dag een inlegvel met zo’n 8 a 10 gerechten als menu van de dag. Alles was van goede kwaliteit en dat proef je. Wat we gegeten hebben was met zorg bereid! Het personeel is ook erg vriendelijk zowel de dames van het ontbijt als de heren in het restaurant en de poolbar. We hebben veel leuke gesprekken gehad met Timos en Christos. Het zwembad is ook erg schoon en er zijn ruim voldoende ligbedden waarop iedere morgen door het personeel schone handdoeken neer gelegd worden voor gebruik. We hebben ons voor genomen om zeker terug te gaan als we op vakantie gaan naar Zakynthos. Als je van een rustige omgeving houd en wakker wilt worden met alleen het geluid van de wind, zee en in de verte het geblaf van een hond en verder niets dan is dit de ideale plek. Er zijn in de buurt nog wat andere restaurants en overal leuke strandjes vooral Porto Azzuro vonden wij echt prachtig ! En als je de drukte wilt opzoeken ben je met de auto in 5 a 10 min. in Argassi waar veel winkeltjes en restaurantjes zijn.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2018
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2018
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Het verblijf is een echte aanrader! Aan alles is gedacht, het is er schoon, de mensen die er werken zijn vriendelijk en service gericht, het uitzicht is geweldig, het eten is goed. Kortom niets te klagen alleen maar genieten.
  6. Door:
    Arjan en Tessa
    Periode:
    juli 2018
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Geweldige vakantie gehad. Appartementencomplex ligt op een hele gezellige plek met leuke strandjes in de buurt. Het personeel doet er alles aan om je een onbezorgde vakantie te bieden. Eigenaresse Maria staat 100% klaar voor haar gasten en is erg vriendelijk en betrokken. Auto huren is een must, doe dit via Maria en het scheelt je veel geld. Wij komen zeker een keer terug.
  7. Door:
    Johan & Marrie
    Periode:
    mei 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Een heerlijk complex met heel fijn en aardig personeel. Het is echt schoon! Lekker ontbijt en een prima restaurant. Wel is een auto een aanrader. Maria zorgt ervoor dat alles prima in orde is/komt! Voor herhaling vatbaar.
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prachtig locatie. Super vriendelijke personeel. Lekker ontbijt en zeer goed restaurant.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,5
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    10,0
    Wij hebben een heel fijn verblijf gehad in dit resort. Gastvrouw Maria is ontzettend vriendelijk en behulpzaam, net als de rest van het personeel. Kamer was zeer ruim en schoon en had een groot balkon met zicht op het zwembad. Alleen de badkamer was wat verouderd. Ontbijt is goed. Zwembad was groot en fijn en er liggen handdoeken die je kan gebruiken. Het resort ligt op een rustig stuk van het eiland, met erg mooie stranden (favoriet is Porto Zorro) in de buurt. Je kan in het restaurant van het resort eten, maar er zijn op 5 min rijden ook genoeg andere leuke restaurants. Het is zeker een aanrader om het eiland met een scooter/auto te ontdekken.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooi schoon verzorgt complex met super personeel waar niets teveel voor is.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Heerlijk verblijf op een mooie locatie. Kamer was ruim en het bed prima. Wel erg jammer dat er voor een airco en kluis betaald moet worden. (airco ook nog best prijzig!) Kamers wel erg gehorig. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Zwembad is heerlijk en alles wordt op rekening genuttigd. Overal is het schoon en wanneer er iets is, regelt Maria de manager het. In de omgeving 3 a 4 restaurantjes op loopafstand (max 15 minuten), wel over de weg, waar niet altijd een stoep aanwezig is. Strandje op 15 minuten loopafstand (of met het busje van het appartementencomplex, 2 x per dag) is alles prima geregeld. Bedjes en parasols op strand gratis bij nuttigen van minimaal 1 drankje.
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Tegen een berg aangebouwd een klein resort met appartementen en studio`s. Resort heeft een eigen zwembad en poolbar, waar je ook een hapje kan eten. Restaurant van Sea View is fantastisch en voor een leuke prijs, wij hebben daar meerdere malen gegeten. Maria ( de eigenaresse) is een fantastische gastvrouw, hartelijk, behulpzaam en geïnteresseerd in ons. Via haar hebben we ook een auto gehuurd en deze werd afgeleverd op het resort. 500 m naar beneden lopen was Kaminia Beach, een klein strandje met een leuke strandtent. De bedjes en parasols bij het strand waren gratis en het grasveld werd goed onderhouden. Je kon ook bediend worden bij de strandbedjes. Toen wij er waren was er een hittegolf 35* tot 40*, het zeewater was zelfs warm. We zijn ook een dagje op Banana Beach geweest, heerlijk zandstrand , maar meer iets voor de jongelui, die van muziek op het strand houden. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en komen zeker voor het eiland en Maria nog een keer terug!
  14. Door:
    Linda Vleeshouwers
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    9,7
    Kamer
    10,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Geweldige service, alles mooi verzorgd, je hebt alleen echt een auto nodig om je te verplaatsen !! Lekker eten, goed drinken op het complex zelf of op loopafstand. Winkel om de hoek. Een echte aanrader!!
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Een heerlijke plek voor een lekkere ontspannen vakantie in Zakynthos. Wij hebben een auto gehuurd, wat wel aan te raden is. Leuk en aardig personeel, gezellige sfeer op het complex. Gratis busshuttle service naar het strandje beneden aan de kust (5 minuutjes met de bus) is prima geregeld. Ontbijt is gewoonweg goed, niet super, maar wel goed georganiseerd. Bestellingen aan de poolbar of in het restaurant teken je af op een bon en aan het einde van de vakantie wordt de rekening opgemaakt. Prima in orde. Wij hebben er twee heerlijke weken beleefd.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)