woensdag 9 mei, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 36 beoordelingen voor Sea View Village ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,6
Kamer
8,3
Maaltijden
7,8
Vakantie algemeen
8,8
Overige faciliteiten
8,7
Prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,6
Personeel
9,1
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooi schoon verzorgt complex met super personeel waar niets teveel voor is.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Heerlijk verblijf op een mooie locatie. Kamer was ruim en het bed prima. Wel erg jammer dat er voor een airco en kluis betaald moet worden. (airco ook nog best prijzig!) Kamers wel erg gehorig.Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Zwembad is heerlijk en alles wordt op rekening genuttigd.Overal is het schoon en wanneer er iets is, regelt Maria de manager het.In de omgeving 3 a 4 restaurantjes op loopafstand (max 15 minuten), wel over de weg, waar niet altijd een stoep aanwezig is. Strandje op 15 minuten loopafstand (of met het busje van het appartementencomplex, 2 x per dag) is alles prima geregeld. Bedjes en parasols op strand gratis bij nuttigen van minimaal 1 drankje.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Tegen een berg aangebouwd een klein resort met appartementen en studio`s. Resort heeft een eigen zwembad en poolbar, waar je ook een hapje kan eten. Restaurant van Sea View is fantastisch en voor een leuke prijs, wij hebben daar meerdere malen gegeten. Maria ( de eigenaresse) is een fantastische gastvrouw, hartelijk, behulpzaam en geïnteresseerd in ons. Via haar hebben we ook een auto gehuurd en deze werd afgeleverd op het resort. 500 m naar beneden lopen was Kaminia Beach, een klein strandje met een leuke strandtent. De bedjes en parasols bij het strand waren gratis en het grasveld werd goed onderhouden. Je kon ook bediend worden bij de strandbedjes. Toen wij er waren was er een hittegolf 35* tot 40*, het zeewater was zelfs warm. We zijn ook een dagje op Banana Beach geweest, heerlijk zandstrand , maar meer iets voor de jongelui, die van muziek op het strand houden.Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en komen zeker voor het eiland en Maria nog een keer terug!
  4. Door:
    Linda Vleeshouwers
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    9,7
    Kamer
    10,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Geweldige service, alles mooi verzorgd, je hebt alleen echt een auto nodig om je te verplaatsen !!Lekker eten, goed drinken op het complex zelf of op loopafstand. Winkel om de hoek. Een echte aanrader!!
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Een heerlijke plek voor een lekkere ontspannen vakantie in Zakynthos.Wij hebben een auto gehuurd, wat wel aan te raden is.Leuk en aardig personeel, gezellige sfeer op het complex.Gratis busshuttle service naar het strandje beneden aan de kust (5 minuutjes met de bus) is prima geregeld.Ontbijt is gewoonweg goed, niet super, maar wel goed georganiseerd. Bestellingen aan de poolbar of in het restaurant teken je af op een bon en aan het einde van de vakantie wordt de rekening opgemaakt. Prima in orde.Wij hebben er twee heerlijke weken beleefd.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prachtig complex met een schitterende omgeving. De service van het appertement en het eten in het restaurant zijn top. Een auto huren is wel een must wanneer je mobiel wilt zijn, en iets van het eiland wilt zien.
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    2e keer dat wij bij Sea View genoten van onze vakantie. Opnieuw was het weer fijn en heerlijk genieten!
  8. Door:
    Laura
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,5
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
    Heerlijke vakantie gehad in Sea View Village. Uitrusting van de kamer liet iets te wensen over (beperkt servies en niet heel schoon) en de kamer zelf kan ook een opknapbeurtje gebruiken. Verder prima, goed ontbijt en heerlijk en rustig zwembad met handdoekenservice zonder gedoe om bedjes... Auto huren is een must, dichtstbijzijnde plaatsje is op 3 à 4 km afstand waar je lekkere restaurantjes kan opzoeken en auto is daarnaast ook zeker aan te raden om wat van het eiland te zien! Deze kun je goedkoop huren bij Maria. Kortom, top vakantie gehad op het mooie Zakynthos!
  9. Door:
    Lisanne en Bas
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Nice appartements in a quiet area. Splendid sea views! Everything you want is there or will be arranged.
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prachtige ligging met een mooi zwembad erbij. Appartementen zijn van binnen netjes en worden dagelijks schoon gehouden. Maria, de directrice, heeft alles goed onder controle en regelt alles tot in de puntjes. Goed restaurant erbij waar je heerlijk kunt eten, ook het ontbijtbuffet is goed. Genoten van een fijne vakantie en goede service van Sunweb.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,4
    Kamer
    6,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Wij zaten in een studio aan de wegkant. Overdag best wel wat verkeerslawaai maar 's avonds vrij rustig. Wel mooi uitzicht op de zee. Het complex is nogal gehorig. Als de bovenbuurman met z'n stoel aan schuiven is hoor je dat. Ook als er iemand van het toilet gebruik maakt. Personeel zeer gastvrij en doen echt hun best om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ontbijtbuffet is echt super. Heerlijk groot zwembad met goede ligbedden met handdoeken service. Vrij rustige omgeving. Na 23:00 uur is het best wel stil. Dus als je van het nachtleven houdt zit je toch wel ver van de disco's en barretjes. (Argassi/Laganas) Een auto huren is wel aan te raden. Dichtstbijzijnde strand is 1,5 km lopen (hele steile weg). Seaview heeft een beperkte pendel-service naar dat strandje.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Een heel mooi netjes hotel, super aardige mensen. En erge vriendelijke mensen. Leuke lekkere restaurantjes in de buurt. Een aanrader!
  13. Door:
    Ja Mart en Ingrid
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,1
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
    Prachtig gelegen complex in rustige mooie omgeving.Goede sfeer! Heerlijke zwembad met lekkere ligbedden met handdoeken.Maria de eigenaresse is super,weet en regelt alles voor je. Ook haar personeel is aardig en behulpzaam en vriendelijk. Ze zorgen dat je je snel thuis voelt. Lekker ontbijt met zelfgemaakte jam en koekjes,ook het diner is prima en er is ruim voldoende keus in gerechten. Met een auto kun je het hele eiland verkennen,waaronder heerlijke strandjes en baaien. Overal restaurantje met heerlijke salades en olijfolie waar het eiland bekend om staat. Ga ook eens kijken in het natuurreservaat Gerakas bij het sea lifecentrum zodat Yannis je meer kan vertellen over het behoud van de schildpadden.Zakynthos is een mooi groen eiland waarvan we alles leuk vonden behalve Laganas.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prachtig uitzicht, wel wat afgelegen dus vervoer (scooter of auto) huren is een must. Badkamer wat verouderd, maar verder is alles echt top!
  15. Door:
    Anja lourens
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Een super vakantie hier gehad!! Zo, goed. Dat we volgend jaar weer gaan. Kon niet beter!!!


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)