Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Appartmenten Celia

Appartementen Celia ligt op een schitterende plek vlak bij het strand. Hier kun je heerlijk je handdoek uitrollen en genieten van zon en zee. Ga je liever niet naar het strand, kom dan tot rust op één van de ligbedjes op het zonneterras bij het zwembad. Voor koele drankjes wordt gezorgd bij de poolbar en wil je voor een hapje eten de deur niet uit: er is ook een restaurant waar je wat lekkers kunt bestellen! Verder is het personeel van Celia zeer vriendelijk en kun je verzekerd optimaal genieten op deze gezellige en rustige plek.

Lees verder

  • Op een prachtige plek
  • Mooi uitzicht vanaf zwembadterras
  • Rustig gelegen
  • Vlak bij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 8 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Ja Gerard-Jos - 6 juni 2018
"Mooi gelegen app, voor griekse begrippen is de inrichting goed , het keukentje stelde weinig voor maar je kon er koffie of thee zetten. Badkamer was ook goed alleen dat douche gordijn moeten ze wat naar voren hangen ,dan is dat probleem op gelost , heb je meer ruimte. De kok was zeer goed, en de eigenaar waren leuke mensen. Het uitzicht was grandioos mooi over zee De volgende keer boeken we weer dit app."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
1,9%
Stel t/m 30 jaar
34,3%
Stel ouder dan 30 jaar
40%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
1,9%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
11,4%
Groepen vrienden
2,9%
Overige groepen
7,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=192359


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)