Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Zante Maris

Hotel Zante Maris is een gezellig hotel voor jong en oud en ligt pal aan zee. Alleen het grote zwembad ligt er nog tussen, waardoor je zelf kunt kiezen waar jij vandaag een verfrissende duik wilt nemen. Het vriendelijke personeel maakt de zonnige dagen helemaal compleet, waarbij ook aan activiteiten geen gebrek is. Zo zijn er regelmatig Griekse avonden, worden er leuke spelletjes activiteiten georganiseerd en kun je voor wat actie meedoen aan onder meer een wedstrijdje waterpolo of volleybal. Rust je liever helemaal uit? Dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om een middagdutje te doen op je eigen ligstoel rondom het zwembad of strand.

Lees verder

  • Gezellig hotel voor jong en oud
  • Pal aan zee gelegen
  • Veel (sportieve) activitetien
  • Regelmatig Griekse avonden

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

7 June 2017
"In juni voor het eerst geweest met familie, hotel is goed bevallen, goede sfeer leuke animatie (live optredens) en vooral het eten was goed gevarieerd gedurende de hele week maar ook thema avonden waarbij er italiaans mexicaans grieks mediterraans op het menu stond, te nuttigen in de beach bar met uitzicht op het strand!. Klein minpuntje is de badkamer, deze heeft waarschijnlijk een renovatie ondergaan waarbij er niet zo netjes is gewerkt, geen kit en sommige tegels niet passend, maar een knie..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
38,5%
Stel ouder dan 30 jaar
23,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
15,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
23,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=192932


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)