Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Kookis Village

Kookis Village in Limni Keri is een mooi resort waar velen voor een zeer goede beoordeling over hadden. Je zal je hier zeer welkom voelen met het vriendelijke en zeer gastvrije personeel. En de locatie is ook erg fijn. Binnen een paar minuten ben je bij het kiezelstrandje of slenter je het centrum in. Of blijf je liever bij je villa met privézwembad of gedeeld zwembad. Ideaal natuurlijk! Na een drankje bij de bar ga je een goede nachtrust tegemoet want de omgeving is lekker rustig. Je vakantie hier zal heerlijk ontspannend zijn.

Lees verder

  • Vriendelijke familie
  • Villa's met privézwembad of gedeeld zwembad
  • Gezellige sfeer
  • Kleinschalig
  • Luxe villa's

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 July 2017
"Het verblijf in Kookis Village was heerlijk. Elke dag cleaning service en handdoek wissel. Vriendelijke en behulpzame eigenaars. Goede bedden en de luxe van 2 badkamers en een eigen zwembad. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de ontbijtservice. Supermarkt en leuke restaurants zijn op loopafstand."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
8,2%
Stel ouder dan 30 jaar
16,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
24,7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
20,5%
Groepen vrienden
12,3%
Overige groepen
17,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=98783


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)