woensdag 18 april, 8 dagen, 3 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 8 beoordelingen voor Appartementen Pansion Limni ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    9,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    We hebben een geweldig verblijf gehad in Pension Limni. Danni en Martha (de 2 zussen) zijn zeer vriendelijk en erg gastvrij. Ze doen alles om het naar je zin te maken. Elke ochtend kregen we een vers gemaakt ontbijtje uit eigen tuin wat iedere dag weer anders was. Oma heeft een keer voor ons gekookt (hadden we niet om gevraagd) wijn en dessert kregen we er ook bij. Was erg lekker! De wijn wordt overigens zelf gemaakt door opa :). De locatie waar het pension staat is geweldig!! Je hebt prachtig uitzicht over de zee. Verwacht niet veel van de kamers. Heel simpel ingericht maar wel heel schoon. In het dorpje heb je genoeg tavernes (stuk of 8) waar je goed kan eten voor weinig geld. Limni Keri is niet erg toeristisch (in vergelijking met andere plaatsen op Zakynthos) wat ons zeer goed is bevallen. Dit is de juiste plek als je voor zon, zee strand en rust gaat. Als je de drukte op wilt zoeken huur je gewoon een auto. Dit raad ik je wel aan omdat de andere dorpjes niet lopend te doen is. Wij hadden voor 7 dg een auto gehuurd en hebben het eiland rond getourd. Van alle (bekende) strandjes was keri beach voor ons echt het mooiste! Wij komen hier zeker nog een keer terug!
  2. Door:
    Carmen N.
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Wat een geweldig hotelletje! Klein opgezet, wat het een stuk persoonlijker maakt. De kamers zijn niet erg groot, maar bevatten precies wat je nodig hebt. Klein zandstrandje voor de deur (die de toeristendrukte niet kan vinden) en verderop een groter kiezelstrand. Elke ochtend vers ontbijt dat steeds weer een verassing was, maar altijd ontzettend lekker. Gemaakt van de verse producten die ze zelf verbouwen. De twee zussen die dit hotelletje (en het zusterhotel) runnen zijn de meest gastvrije familie ooit! Niets is te veel gevraagd en ze lopen liever nog een tandje harder in die bloedhitte dan dat de gasten niet tevreden zijn. Zeker aan te raden!!
  3. Door:
    Arie en Linda
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    We zijn hier nu 2x geweest, beste uitzicht van heel de baai. Heerlijk rustig, alles binnen loop afstand. Heerlijk gegeten in de restaurants. Personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Kortom, het is hier geweldig! Lekkere ouzo!
  4. Door:
    Arie en Linda
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    We zijn hier nu 2x geweest, beste uitzicht van heel de baai. Heerlijk rustig, alles binnen loop afstand. Heerlijk gegeten in de restaurants. Personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Kortom, het is hier geweldig! Lekkere ouzo!
  5. Door:
    Family burgmeijer
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    9,1
    Kamer
    7,0
    Kindvriendelijkheid
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Erg mooie ligging van het appartement wat kleinschalig is.houd je van rust dan begint hier je vakantie. Kamers zijn misschien klein maar met het mooie warme weer ben je alleen maar op pad. Ontbijt is elke ochtend weer een verrassing wat met streek Produkten word klaar gemaakt. Waar voor je geld! 30 meter van het strand keri beach waar het goed toeven is. Met het aanbod van sunweb kun je het eiland verkennen. Auto of scooter huren voor een paar dagen helemaal top. Een aanrader dit appartement als je niet in de drukte van het massa toerisme wilt zitten.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2015
    Gezelschap:
    Stel
    4,9
    Kamer
    2,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    2,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    5,0
    pension Limni; zeer kleine kamers,bedden niet comfortabel. Keuken is zeer klein en er zijn verder geen voorzieningen. De eigenares daarentegen is zeer vriendelijk. Het ontbijt is elke dag een verassing met zelfgemaakte gerechtjes.Ligging is rustig. Houd er rekening mee dat de pinautomaat in het dorpje open is tot 30 september,er is dan verder geen mogelijkheid om geld op te nemen.Er is geen openbaar vervoer in het dorp, wil je wat van het eiland zien dat moet je een auto o.i.d. huren.
  7. Door:
    Arie en Linda
    Periode:
    september 2015
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    het is een schitterende locatie om je vakantie door te brengen .Je kijkt over de hele baai heen en de zon komt op links van het schildpadden eiland. De familie is zeer vriendelijk en behulpzaam ze doen echt hun uiterste best om je vakantie leuk te maken. Ook de omgeving is erg leuk om tochtjes te maken. Eten is er prima in de restaurantjes bij het haventje.
  8. Door:
    Mark
    Periode:
    juli 2015
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    9,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Het pension ligt echt op de mooiste plek van het eiland. De eigenaressen hebben onze vakantie compleet gemaakt. Ze stonden altijd voor ons klaar, maakten de heerlijkste gerechten en zijn super vriendelijk. Het verblijf is niet groot maar dat wisten we van te voren. Maar het is schoon en wordt goed onderhouden. Nogmaals echt een een top locatie.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)