Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Andreolas Beach

In de grootste badplaats van Zakynthos, Laganas, ligt Hotel Andreolas Beach. Zoals de naam al doet vermoeden is de zee hier nooit ver weg. Sterker nog, zodra je het hotel uitloopt sta je al met je voeten tussen het zand. Ondanks dat je het bruisende centrum op loopafstand kunt opzoeken, zul je hier vooral rust vinden. Voor veel gasten is dit dan ook de meest perfecte combinatie tijdens een welverdiende zonvakantie. Wanneer je liever kiest voor zoet water is een verfrissende duik in het zwembad ook een optie, waarbij je eveneens getrakteerd wordt op een uitzicht over zee. Ook het benoemen waard is de hartelijkheid van het personeel, want zij willen jouw verblijf onvergetelijk maken!

Lees verder

  • Rustig, maar centraal gelegen
  • Ontvangst met Griekse hartelijkheid
  • Direct aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

26 September 2016
"M.b.t. Hotel Andreolas Beach?* was verwachtingsaspect te hoog had er meer van verwacht.Ontbijt nog minder als basic, kamer was gelukkig alleen om te slapen div. dingen/materialen defect dit ook 2x aan hostess doorgegeven die er niets mee heeft gedaan had het te druk met leeftijdgenoot in bar naast ons hotel die ons even kwam vertellen dat het niet op prijs werd gesteld dat we zwembad van hotel Janos? (links van ons hotel) wilde uit proberen daar in zwembad Andreolas moeilijk in en uit te komen is."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
10,5%
Stel t/m 30 jaar
21,1%
Stel ouder dan 30 jaar
47,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
10,5%
Overige groepen
10,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=190470


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)