Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Blue Studio's

7,5

Zoals de naam, Blue Studio's misschien al doet vermoeden zijn deze studio’s voorzien van een mooi palet aan blauwe tinten. De studio’s zijn eenvoudig ingericht maar beschikken over een balkon zodat je ieder moment van de dag van het prachtige uitzicht kunt genieten. De vriendelijke eigenaresse Antonia zorgt voor een warm welkom en zal er alles aan doen om je een heerlijke vakantie te bezorgen. Je kunt gebruik maken van het zwembad van onder andere appartementen Pieros.

Lees verder

  • Gelegen tussen de olijfbomen
  • Authentieke inrichting
  • Vriendelijke eigenaresse

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,5

Klantwaardering

gebaseerd op 21 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Ja - 1 mei 2018
"We hebben een hele fijne vakantie gehad. Verwacht niet te veel van de Blue studios, maar voor de prijs is het een prima onderkomen. De eigenaresse is erg vriendelijk en zorgt dat de kamer geregeld schoongemaakt wordt. Het enige minpunt vonden wij dat het zwembad niet bij deze accommodatie hoort, maar bij de buurman. Je zal dus altijd een consumptie moeten kopen om gebruik te maken van het zwembad. Ook eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan. De ligging is perfect! Volledig afgescherm..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
13,1%
Stel t/m 30 jaar
50,8%
Stel ouder dan 30 jaar
20,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
3,8%
Groepen vrienden
2,3%
Overige groepen
6,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=192194


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)