Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Tsolakis

8

Nabij de hoofdstraat van Laganas vind je Appartementen Tsolakis. Deze centrale ligging is ideaal, want Laganas kent vele leuke tavernes en barren. Maar de vriendelijke eigenaresse kan zelf ook zeer goed koken, waarvoor je enkel hoeft aan te schuiven om de lekkerste Griekse gerechten te proeven. De eenvoudige, maar prima appartementen zijn allemaal voorzien van een eigen balkon en hebben meestal uitzicht over het zwembad van Appartementen Tsolakis. Fijne vakantie!

Lees verder

  • Vriendelijke eigenaresse
  • Restaurant met heerlijk Griekse gerechten
  • Nabij de hoofdstraat van Laganas

Verzorging

prijzen zien & boeken
8

Klantwaardering

gebaseerd op 11 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Reni en Audrey Zoetermeer Augustus 2017 - 23 augustus 2017
"Dit was een super verblijfplaats en vakantie, gastvrouw Anastatia is een lieve en aardige vrouw en doet er alles aan om het zo goed mogelijk naar je zin te maken. Het eten is heerlijk elke dag vers gemaakt en zeer betaalbaar mocht er iets niet op de kaart staan dan maak ze het voor je. Algemene indruk is een kleinschalig huiselijk appartementen complex net buiten de echte drukte alles op loop afstand.De enige opmerking die ik kan maken is dat de douche iets aan de kleine kant is maar geen groot ..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
5%
Stel t/m 30 jaar
35%
Stel ouder dan 30 jaar
30%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
11%
Groepen vrienden
5%
Overige groepen
9%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=189527


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)