Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Admiral

6,2

Hotel Admiral is gelegen in Argassi, een aantrekkelijke bestemming voor stelletjes en families. Argassi staat bekend om haar gezellige restaurants en tavernes, waar je zowel van de internationale als van de heerlijke Griekse keuken kunt genieten. Natuurlijk mag ook het strand niet ontbreken deze vakantie. Maar ook stranddagen zijn hier geen enkel probleem, want dit kun je al op 350 meter van het hotel vinden.

Vanuit de simpele kamers, die tevens ook geschik zijn voor eenoudergezinnen, heb je mooi uitzicht op zee of op het zwembad, waar je al lopend door de tuin je handdoekje kunt spreiden. De bijzondere bouwstijl bestaat uit maar liefst 62 pilaren en kun je verder als modern bestempelen. Dit is absoluut een vakantieadresje waar je nog heel lang wilt blijven!

Lees verder

  • Geschikt voor eenoudergezinnen
  • Ideaal voor families en stelletjes
  • Comfortabele kamers
  • Dicht bij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
6,2

Klantwaardering

gebaseerd op 25 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

30 August 2017
"Wij vonden de bedden hard. Appartement was matig schoon. Het Hotel zat vol met Polen. Personeel matig vriendelijk. Animatie was vooral op Poolse mensen afgestemd. Het eten over het algemeen het zelfde en niet warm genoeg. Toch hebben wij een mooie vakantie gehad omdat wij erop uittrekken en weinig in het hotel aanwezig waren."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
34,1%
Stel ouder dan 30 jaar
22%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
7,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
17,1%
Groepen vrienden
9,8%
Overige groepen
9,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=192339


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)