woensdag 18 april, 8 dagen, 3 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 219 beoordelingen voor Appartementen Lithakia Beach ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,2
Kamer
6,2
Maaltijden
7,0
Vakantie algemeen
7,2
Overige faciliteiten
6,7
Prijs/kwaliteit
6,9
Ligging
8,5
Schoonmaak
7,9
Personeel
6,8
Kindvriendelijkheid
7,8
Zwembad
7,2
  1. Door:
    Reinier
    Periode:
    oktober 2017
    Gezelschap:
    Stel
    3,5
    Kamer
    3,0
    Ligging
    3,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    3,0
    Personeel
    3,0
    Prijs/kwaliteit
    3,0
    Vakantie algemeen
    3,0
    Zwembad
    3,0
    Laatste week oktober, nog even eruit om te genieten van de zon. Bestemming wordt immers aangeschreven als een zonbestemming. Beschrijving van het appartement en omgeving geeft ons reden te boeken. Bij aankomst blijkt al snel dat we echt de laatste zijn die nog deze reis boeken. Aan het weer kan niemand wat doen maar tot onze schrik is vrijwel alles al dicht en is er van een gezellige omgeving niets meer te merken. Gelukkig is ons eigen restaurant nog open en kunnen we wel een hapje eten bij ons eigen hotel. Vriendelijke mensen en goed eten voor die prijs. Alleen na 3 dagen horen we dat ze gaan sluiten. Het seizoen zit erop! Er zitten nog gasten in het hotel maar alle faciliteiten waarvoor we geboekt hebben sluiten. Andere restaurants op de boulevard zijn al gesloten. Centrum van 2km verderop is allemaal al dicht en is een spookstad geworden. Waar gaan we dan eten? Het is helaas niet meer zoeken naar een plek waar je leuk kan eten maar waar uberhaupt nog iets open is. Waarom biedt Sunweb deze vakantie nog aan in deze periode? 'Nederlanders sluiten het seizoen af', kregen we te horen bij aankomst. Het seizoen is allang afgelopen!! We hadden het op prijs gesteld als we hier vooraf over waren geinformeerd dat de kans er is dat veel al dicht is. Dan was het nog onze eigen beslissing. Het eiland is prachtig, dat wel. Maar deze reis moet niet worden aangeboden tot einde van oktober. De gegeven cijfers zijn dan ook laag. Zijn nu met 9 mensen in een hotel waar verder geen receptie meer is, geen restaurant of personeel.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Mooi hotel geweldig personeel en lekkere drankjes en goed eten
  3. Door:
    Peter
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    6,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Lekker ruim 2 kamer appartement! Goede bedden en badkamer. Directe Omgeving was wel vrij beperkt qua uitgaan etc, ca 8 restaurants en 2 bars. Al met al Prima naar ons zin gehad!
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Ideaal voor gezinnen, vooral als je nog een babyfoon hebt. Kun je toch zwemmen als het kind slaapt. Verder overal dichtbij.
  5. Door:
    Lody
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Kleinschalig, iets wat ongeorganiseerd maar wel leuk. Appartement nummer 33 is qua appartement mooi (gerenoveerd) maar het balkon is helemaal begroeid met een Bougainvillea. Het uitzicht wordt hierdoor sterk belemmerd en de Bougainvillea zit vol met luis en wespen. Dus prettig op het balkon zitten was er eigenlijk niet bij. Het direct inschakelen van de hoteleigenaar na aankomst heeft er toe geleid dat er pas 4 dagen voor vertrek van appartement gewisseld kon worden. De bediening en schoonmaaksters werkten hard en waren erg behulpzaam. Ontbijt is wat eenzijdig.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    1,0
    Kamer
    1,0
    Ligging
    1,0
    Maaltijden
    1,0
    Overige faciliteiten
    1,0
    Personeel
    1,0
    Prijs/kwaliteit
    1,0
    Vakantie algemeen
    1,0
    Zwembad
    1,0
    Vreselijk hotel, veel te vol eten was verschrikkelijk, saai
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    5,5
    Kamer
    5,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    5,0
    Vrolijk personeel. Studio mag wel op diverse punten nagekeken worden op gebreken. Terwijl er in de gids stond : net gerenoveerd. Strand op loop afstand en zand. Voor uitgaan moet je wel naar laganas en heb je vervoer nodig. Schoonmaak wel om de dag maar met de Franse slag heb ik het idee. Verder goed vertoeven op zakynthos.
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,1
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Erg aardig en vriendelijk personeel, recht aan het strand, fijn zwembad en niet te druk. Appartement erg netjes en werd om de dag schoongemaakt. Kortom, helemaal super!
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Lithakia Beach Hotel ligt perfect, voor wie houdt van rust houdt en toch alles bij de hand wil. De straat voor de deur schrikt aanvankelijk af, maar er komt weinig verkeer langs (niet te vergelijken met Nederland). Dus strand én zwembad voor de deur, veel restaurants (waar heerlijk eten wordt geserveerd tegen lage prijzen!) en kleine winkeltjes. Geen dronken en luidruchtige vakantiegangers hier in Agios Sostis, die wel in het nabij gelegen Laganas zijn. Het complex is uitstekend, recent gerenoveerd en daarmee schoon en netjes. Het personeel is bijzonder aardig en attent, en ze werken zich tien slagen in de rondte. De indeling van ons appartement was opmerkelijk - geen eettafel/eetkamer, en de bedden meteen als je binnen komt. Maar daar was mee te leven. De elektriciteitsstekker in de keuken was niet helemaal goed, maar werkte, en onze keuken was erg klein. We zagen echter dat andere appartementen wel een iets groter aanrecht hadden. Al met al zeker een aanrader!
  10. Door:
    Familie Rooseboom
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,0
    Kamer
    5,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    De prijsverdubbeling t. o. v. 2016 is niet reëel. Renovatie betreft slechts de badkamer en nieuwe,overigens goede,bedden.Verder wederom tekort aan bestek en glaswerk, maar daar zijn wij al aan gewend in dit hotel,en op het balkon van onze kamer,nr 32,konden we niet zitten vanwege de airco unit die daar staat.Het vorig jaar opgeknapte zwembad begint alweer tekenen van slijtage,losliggende tegels en missende zwembad-traptreden te vertonen.Wij zijn dit jaar voor de vijfde keer op rij naar Lithakia Beach geweest,niet omdat het hotel zo goed is,maar puur voor de perfecte lokatie.De prijzen die dit jaar gelden voor dit hotel zijn naar mijn mening behoorlijk aan de forse kant.
  11. Door:
    Barzan
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prima hotel, de mensen daar zijn heel aardig! Ze hielpen ons ook met taxi`s bellen en gaven hier en daar nog tips over wat er allemaal te doen was op het eiland.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prachtig gerenoveerd appartement met uitzicht op zee zo als verzocht. Goede airconditioning tegen meer pijs, niet in de slaapkamer maar in het halletje waardoor het aangenaam was, maar je niet in de koude stroming lag. Alles wordt om de dag schoongemaakt, ook de omgeving rond het appartement was keurig. Het avond eten (mixed grill) bij het boomerang restaurant bij het hotel vonden we tegen vallen. De pita broodjes en cocktails zijn top! Lieve mensen, erg tevreden!
  13. Door:
    Adrie
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prachtige, direct aan zee gelegen kamers. Echter voor 3 personen geboekt, alledrie dezelfde prijs betaald, alleen voor de derde persoon werd een zeer slecht campingbed erbij gezet. Alles was ingericht voor 2 personen. Personeel was vriendelijk. Eten in bijbehorend restaurant Boomerang was prima.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    8,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooi appartement met vriendelijk personeel , mooi uitzicht vanaf het balkon ( zeezicht) eten is een 7 niet speciaal maar er zijn prima restaurants in de buurt.
  15. Door:
    Frank
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Heerlijk appartement, aan het strand,waar Alex voor een hapje en drankje zorgt.Rustige ligging op loopafstand van de drukte in Laganas. `s Avonds lekker chillen op het eilandje Cameo.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)