Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Katiana's Castelletti

Ben je op zoek naar een bijzondere accommodatie? Appartementen Katiana's Castelleti zal je niet teleurstellen! Deze unieke appartementen zijn gelegen in twee kastelen en in een rustige omgeving. Wil je de gezelligheid opzoeken? Dat kan, het centrum van Thassos ligt namelijk vlakbij. In de tuin bij de appartementen kun je heerlijk genieten van je vakantie. Bij het zwembad kun je lekker relaxen in het zonnetje of kom tot rust in de jacuzzi. Heb je al zin in een vakantie in een kasteel? Pak dan je koffers maar!

Lees verder

  • Unieke appartementen
  • Rustige ligging
  • Nabij het centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Rianne - 8 september 2016
"Ruime appartement, precies zoals op de foto's. Er is geen receptie aanwezig. Als je iets wilt melden moet dat via de schoonmaakster, zij zorgt dan dat de eigenaar contact met je opneemt om het op te lossen. Wel wat afgelegen. Directe omgeving is niets te doen. Ongeveer 15 minuutjes lopen naar het centrum, vonden wij prima te doen. Genoeg leuke terrasjes en restaurantjes. Strand is nog verder lopen en niet zo mooi als elders op het eiland. Auto huren is absoluut een must om het prachtige eiland ..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
16%
Stel ouder dan 30 jaar
44%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
20%
Groepen vrienden
4%
Overige groepen
12%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=108458


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)