Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Bhome Studio´s

Het nieuwe Bhome Studio´s ligt in het centrum en bevindt zich op slechts een klein stukje wandelen van het mooie strand. Een verfrissende duik kun je ook nemen in het zwembad en genieten met een lekker drankje kan perfect op je balkon!

Lees verder

  • Zwembad voor frisse duik
  • In het centrum
  • Vlak bij het mooie strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

10 August 2017
"Pluspunten:- Het was een aangenaam verblijf met vriendelijk ontvangst en personeel. - Kleinschalig en persoonlijk.- Niet direct aan de boulevard- Verder dagelijkse schoonmaak- Locatie (Limenaria) is zeer goed. Niet afgelegen, maar ook niet te druk en te toeristischMinpunten: - Alleen 1 kookpan aanwezig (maar ook niet gevraagd naar een extra (koeken)pan)- Geen stoel binnen - Aan een drukke weg. Kon wat geluidsoverlast gevenEchter dit was aan oostzijde, dus in de loop van de middag en in avond lek..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
50%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
50%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6137660


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)