Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Skopelos Village

Op wandelafstand van Skopelos-Stad ligt het schitterende Hotel Skopelos Village. Op deze plek worden luxe en kwaliteit gecombineerd met  de gastvrijheid en warmte van een familiebedrijfje. Het hotel werd 30 jaar geleden geopend door grootvader Cristos en wordt nu nog steeds door de familie gerund. Vanaf het hotel is het uitzicht over Skopelos-Stad overdag al schitterend, maar 's avonds, wanneer alle lichtjes aan gaan, krijgt het haast iets betoverends. Er zijn twee zwembaden om een verkoelende duik te nemen en mocht je liever ook actief bezig zijn, is er een fitnessruimte. Vervolgens kun je de zon weer in om te ontspannen, of kiezen voor een rustgevende massage.

Lees verder

  • Sfeervol en luxe
  • Gerund door gastvrije familie
  • Schitterend uitzicht over zee en Skopelos-Stad

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

7 September 2017
"Een heel fijn hotel op een rustige plek, maar op prima loopafstand van het gezellige centrum van Skopelos stad.Vanaf het restaurantterras een prachtig uitzocht op de stad.Prima kamers met goede badkamer en leuk terras."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
22,2%
Stel t/m 30 jaar
11,1%
Stel ouder dan 30 jaar
66,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=5079229


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)