Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Princess House Studio's en App.

Maria en Harris zorgen voor een warm welkom als je aankomt bij Princess House Studio's en Appartementen. Deze gerenoveerde appartementen liggen in een schitterende tuin op ongeveer 500 meter buiten Skiathos-Stad. Het strand is ongeveer 2 kilometer verderop te vinden. Dicht bij de appartementen vind je al een bushalte, waardoor het gemakkelijk is om met het openbaarvervoer het eiland te verkennen. Een auto huren en je eigen pad trekken hoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. De appartementen zijn een heerlijke thuisbasis tijdens de vakantie. Je kunt er een verfrissende duik in het zwembad nemen, of rustig een boekje lezen in de schaduw, onder het genot van een lekker drankje.

Lees verder

  • Vriendelijke eigenaren
  • Schitterende tuin
  • Dicht bij Skiathos-Stad

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

24 August 2017
"Fijn appartement al waren er wel wat gebreken, o.a de deur van de douche/toilet kon niet dicht of klapperde en onze elektrische kookplaat werd niet goed warm. Fijn zwembad en de ligbedden zijn voorzien van een kussen, de drankjes bij het zwembad zijn niet goedkoop. Schoonmaak prima maar had graag 3x per week schone handdoeken gekregen ipv 2x per week. De ligging is goed, net buiten Skiathos stad maar goed te lopen. Bushalte (1) net om de hoek bij Skiathos fruit. Supermarkt vlakbij waar ze van al..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
7,1%
Stel ouder dan 30 jaar
85,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,1%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=195696


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)