Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Magdalena

Appartementen Magdalena liggen tussen de kustweg en de zee en op een kleine afstand van een aantal mooie zandstanden. Op maar een paar minuten loopafstand vindt je al een minisupermarkt, een bushalte en leuke restaurantjes. Je kunt hier heerlijk van de zon genieten aan het zwembad, of op één van de prachtige stranden van Platanias. Op deze stranden zijn ook lekkere restaurants te vinden en je kunt er verschillende watersporten beoefenen. Alles voor een heerlijke vakantie!

Lees verder

  • Kleinschalig en sfeervol
  • Mooie zandstranden in de buurt
  • Dicht bij het centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 8 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

dimitra joannides - 24 augustus 2017
"Wij hebben genoten van onze vakantie op skiathos al was het appartement wel wat `out-dated`. Een hor zou heel wat ergernis tegen gegaan zijn. Muggen zijn er altijd op skiathos en er was er in onze kamer altijd wel een. De ligging ten opzichte van het strand en de verschillende restaurantjes en de bushalte is fantastisch. Het strandtentje op het strandje verdient zeker een 10 voor de lunch. De hostess, Esther, hebben we buiten het boeken van een excursie gelukkig niet nodig gehad."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
27,8%
Stel ouder dan 30 jaar
61,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
2,8%
Groepen vrienden
2,8%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=81948


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)