Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Villa Hara

De appartementen van Villa Hara liggen in een sfeervol complex. Het ligt aan de rand van Megali Ammos en Skiathos-stad is na een leuke wandeilng van 1,5 kilometer te bereiken. Je kunt natuurlijk ook lekker een bus of taxi nemen. Met het strand zo goed als voor de deur zijn de appartementen een ideale uitvalsbasis voor zonaanbidders. Na een lekkere dag op het strand kun je in de mooie tuin voor het complex nog even op een schaduwrijk plekje relaxen. Droom bijvoorbeeld even weg op de schommelstoel met de helderblauwe zee op de achtergrond.

Lees verder

  • Dicht bij Skiathos stad
  • Sfeervol complex
  • Dicht bij het strand
  • Aan de rand van het centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 5 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

27 July 2017
"Als je geen hoge eisen stelt is Villa Chara een prima `appartement`. Er is geen keukentje op de kamer, een koelkast, waterkoker, 2 mokken en glazen daar moet je het mee doen! Villa Chara ligt aan een hoofdweg waar knetter hard gereden wordt. Het leuke Megali Ammos strand ligt aan de overkant van de straat. Skiathos stad is een gezellig stadje met veel winkeltjes, terrasjes en barretjes."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
30%
Stel t/m 30 jaar
30%
Stel ouder dan 30 jaar
40%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=189080


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)