22 dagen Skopelos - Alonissos - Skiathos

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

22 dagen Skopelos - Alonissos - Skiathos

7,5

Heb je niet voldoende aan één bestemming tijdens je zonvakantie? Of wil je simpelweg zoveel mogelijk zien wanneer je op vakantie gaat? Dan is dit een uitstekende optie, want de Sporaden is één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland en tijdens deze 22-daagse combinatiereis hop je langs alle drie de eilanden: Skiathos, Skopelos en Alonissos.
Je ontdekt het bruisende dag- en nachtleven, een oase van rust, maar ook unieke flora en fauna. Met het zonnetje op je gezicht en de wind door je haren, vaar je van eiland naar eiland en overal word je opgevangen en per transfer naar de accommodatie gebracht. Deze accommodatie is veelal een verzorgde studio op basis van logies. Het kan voorkomen dat je een hotelkamer krijgt, zonder keuken op basis van logies en ontbijt.

Je vliegt aan op het wonderschone Skiathos en vervolgens vertrek je dezelfde dag of de dag daarna met de boot naar een volgend eiland. Je bezoekt Skiathos als laatste eiland, omdat je hier vandaan weer met het vliegtuig richting huis vertrekt.
Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse, zoals het weer, word je reisschema bepaald wanneer je ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

Lees verder

  • 22 dagen genieten
  • Eiland hoppen
  • Unieke ervaring
  • 3 wonderschone Griekse eilanden

Faciliteiten

  • Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden
  • Handdoeken inclusief,

Meer faciliteiten

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,5

Klantwaardering

gebaseerd op 17 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Ger - 1 juni 2017
"Skopelos en Alonisos Skiathos goed bevallen, alleen jammer dat hotel Pathos op Skiathos iets te kortbij het centrum lag i.v.m. disco (tot 05.30 uur harde muziek) rest prima en voor herhaling vatbaar."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
5,2%
Stel ouder dan 30 jaar
82,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0,7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
1,5%
Groepen vrienden
4,5%
Overige groepen
5,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38328


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)