15 dagen Skopelos - Alonissos - Skiathos

terug
dinsdag 7 mei, 15 dagen, 2 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

15 dagen Skopelos - Alonissos - Skiathos

7,9

Wanneer je de Sporaden in Griekenland bezoekt, kun je niet ontkennen dat dit één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland is. De groep bestaat uit het wonderschone Skiathos, Skopelos en Alonissos en zijn allemaal het fotograferen dubbel en dwars waard. Wil je graag meer dan één bestemming bezoeken tijdens je zonvakantie? Dan is dit een uitstekende optie. Tijdens deze 15-daagse combinatiereis hop je namelijk langs alledrie de eilanden. Van een bruisend dag- en nachtleven, naar een oase van rust of unieke flora en fauna. Met het zonnetje op je gezicht vaar je van eiland naar eiland en overal word je opgevangen en per transfer naar de accommodatie gebracht. Deze accommodatie is veelal een verzorgde studio op basis van logies. Het kan voorkomen dat je een hotelkamer krijgt, zonder keuken op basis van logies en ontbijt.

Je vliegt aan op het prachtige eiland Skiathos. Vervolgens vertrek je dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar een volgend eiland. Je bezoekt Skiathos als laatste eiland, omdat hier het vliegtuig richting thuis weer op je wacht.
Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse, zoals het weer, word je reisschema bepaald wanneer je ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

Lees verder

  • Ontdek de prachtige Sporaden
  • Oase van rust
  • Unieke ervaring
  • 3 eilanden in 1 vakantie
  • Met vroegboekkorting

Faciliteiten

  • Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden
  • Handdoeken inclusief

Meer faciliteiten

Verzorging

Logies

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 14 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

22 May 2018
"Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op deze 3 eilanden van de Sporaden. De accomodaties op alle 3 de eilanden waren prima. De prijs/kwaliteit verhouding van deze verrassingsreis was uitstekend. Alle 3 de eilanden zijn erg groen. Wij waren er eind mei/begin juni, dus de bougainvilles, de oleanders en talrijke andere bloemen en planten stonden in volle bloei, wat alles nog mooier maakte. Het is wel aan te bevelen op deze eilanden een vervoermiddel ter beschikking te hebben zodat je bij de vele..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
20,6%
Stel ouder dan 30 jaar
63,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,5%
Groepen vrienden
3,2%
Overige groepen
5,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39749


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)