15 dagen Skopelos - Alonissos - Skiathos

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

15 dagen Skopelos - Alonissos - Skiathos

7,5

Wanneer je de Sporaden in Griekenland bezoekt, kun je niet ontkennen dat dit één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland is. De groep bestaat uit het wonderschone Skiathos, Skopelos en Alonissos en zijn allemaal het fotograferen dubbel en dwars waard. Wil je graag meer dan één bestemming bezoeken tijdens je zonvakantie? Dan is dit een uitstekende optie. Tijdens deze 15-daagse combinatiereis hop je namelijk langs alledrie de eilanden. Van een bruisend dag- en nachtleven, naar een oase van rust of unieke flora en fauna. Met het zonnetje op je gezicht vaar je van eiland naar eiland en overal word je opgevangen en per transfer naar de accommodatie gebracht. Deze accommodatie is veelal een verzorgde studio op basis van logies. Het kan voorkomen dat je een hotelkamer krijgt, zonder keuken op basis van logies en ontbijt.

Je vliegt aan op het prachtige eiland Skiathos. Vervolgens vertrek je dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar een volgend eiland. Je bezoekt Skiathos als laatste eiland, omdat hier het vliegtuig richting thuis weer op je wacht.
Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse, zoals het weer, word je reisschema bepaald wanneer je ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

Lees verder

  • Ontdek de prachtige Sporaden
  • Oase van rust
  • Unieke ervaring
  • 3 eilanden in 1 vakantie

Faciliteiten

  • Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden
  • Handdoeken inclusief,

Meer faciliteiten

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,5

Klantwaardering

gebaseerd op 29 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Jaap en Trees - 31 augustus 2017
"Wij hebben genoten! De accomodaties vonden wij prima, op Allonissos hadden we een studio en dat was even wennen maar we kregen s`morgens een ontbijt dus ook goed, ons laatste verblijf op Skiatthos spande de kroon, geweldig.Op Skopelos hebben we de mamamia tour gemaakt, prima geregeld, op Skiatthos een jeeptour deze was voor het eerst dit jaar en daar moet nog wat aan gesleuteld worden, betere voorlichting, zeker niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
25%
Stel ouder dan 30 jaar
59,9%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,3%
Groepen vrienden
3,6%
Overige groepen
4,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39749


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)