Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

15 dagen Alonissos - Skiathos

De Sporaden is één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland en bestaat uit het wonderschone Skiathos, Skopelos en Alonissos. Wanneer je graag meer dan één bestemming wilt bezoeken tijdens je vakantie is dit een goede optie. Tijdens deze 15-daagse combinatiereis combineer je namelijk een bezoek aan Skiathos met een bezoek aan Alonissos. Met het zonnetje op je gezicht vaar je van het ene naar het andere eiland, terwijl je geniet van de betoverende omgeving. Op ieder eiland word je opgevangen en per transfer naar de accommodatie gebracht. Deze accommodatie is veelal een verzorgde studio op basis van logies. Het kan voorkomen dat je een hotelkamer krijgt, zonder keuken op basis van logies en ontbijt.

Je vliegt aan op het prachtige eiland Skiathos. Vervolgens vertrek je dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar Alonissos. Je bezoekt Skiathos als laatste eiland, omdat hier vandaan het vliegtuig weer vertrekt.
Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse, zoals het weer, word je reisschema bepaald wanneer je ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

Lees verder

  • 2 wonderschone eilanden in 1 reis
  • Prachtige, fraaie baaitjes
  • Een unieke ervaring
  • Met de boot van eiland naar eiland hoppen

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

4 July 2016
"ik vind het apart dat je pas ter plaatse krijgt te horen welk verblijf je zit.. ' op alonissos vond ik het een prima verblijf lekker zwembad. jammer dat je 5,- per dag moet betalen voor airco, is misschien handig om dat in de beschrijving te zetten. op skiathos waren we iets minder blij 'green park' zelf is heel erg mooi, alles goed. alleen geen airco ook. wat we jammer vonden is dat je zo afgelegen zit. Skiathos stad was echt ver weg. er rijden wel bussen maar je bent eigenlijk wel bijna genoo..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
26,2%
Stel ouder dan 30 jaar
54,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
2,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
11,9%
Groepen vrienden
2,4%
Overige groepen
2,4%
/griekenland/skiathos/eilandhoppen_sporaden/15_dagen_alonissos-skiathos.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39247


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)