22 dgn Santorini-Mykonos-Naxos-Paros (2* hotels)

terug
maandag 6 mei, 22 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

22 dgn Santorini-Mykonos-Naxos-Paros (2* hotels)

Tijdens deze 22-daagse combinatiereis bezoek je vier eilanden van de Cycladen. De Cycladen is één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland en bestaat uit de eilanden Santorini, Mykonos, Naxos, Paros en Ios. Kleine bewoonde en onbewoonde vulkanische eilanden midden in de azuurblauwe zee. Met deze eilandhop reis bezoek je de eilanden Mykonos, Naxos, Paros en Santorini. Je vaart van eiland naar eiland en op elk eiland word je opgevangen en per transfer naar de accommodatie gebracht.

Je vliegt aan op het eiland Santorini. Vervolgens vertrek je dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar een volgend eiland. Op de eilanden verblijf je circa 4-8 nachten. Je bezoekt Santorini als laatste eiland zodat je op het eiland bent waar je met het vliegtuig vandaan vertrekt. Tijdens deze reis verblijf je in 2 sterren hotels.

Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse zoals het weer wordt het reisschema bepaalt wanneer je ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

De ferry tijden zijn niet van tevoren bekend, deze kunnen wekelijks van elkaar verschillen.

Lees verder

  • Bezoek 4 eilanden in 1 vakantie
  • Reis vol verrassingen
  • Ontdek authentiek Griekenland
  • Met vroegboekkorting

Faciliteiten

  • Klasse: eenvoudig
  • Receptie
  • Parkeerterrein
  • Bedlinnen inclusief

Meer faciliteiten

Verzorging

Logies ontbijt

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Isabella - 4 augustus 2017
"Een schitterende en afwisselende reis langs 4 prachtige Griekse eilanden. De 1e dag vlogen we naar Santorini. Daar stond reisleiding klaar, incl transfer. Werden naar restaurantje gebracht om even tijd te `doden` want de veerboot naar Naxos vertrok pas paar uur later. Transfer naar de veerboot daarna liep beetje mis maar kwamen op tijd in de haven. Mooie tocht naar Naxos. Daar stond weer iemand ons op te wachten, naar hotel te brengen en uitgebreid info te verschaffen en een auto voor ons te reg..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
8,3%
Stel ouder dan 30 jaar
83,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8,3%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39426


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)