15 dgn Santorini-Naxos-Paros (3* hotels)

terug
maandag 15 oktober, 15 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

15 dgn Santorini-Naxos-Paros (3* hotels)

Tijdens deze 15-daagse combinatiereis bezoekt u drie eilanden van de Cycladen. De Cycladen is één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland en bestaat uit de eilanden Santorini, Mykonos, Naxos, Paros en Ios. Kleine bewoonde en onbewoonde vulkanische eilanden midden in de azuurblauwe zee. Met deze eilandhop reis bezoekt u de eilanden Naxos, Paros en Santorini. U vaart van eiland naar eiland en op elk eiland wordt u opgevangen en per transfer naar uw accommodatie gebracht.

U vliegt aan op het eiland Santorini. Vervolgens vertrekt u dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar een volgend eiland. Op de eilanden zult u circa 3-7 nachten verblijven. U bezoekt Santorini als laatste eiland zodat u op het eiland bent waar u met het vliegtuig vandaan vertrekt. Tijdens deze reis verblijft u in 3Hotels.

Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse zoals het weer wordt uw reisschema bepaalt wanneer u ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

De ferry tijden zijn niet van te voren bekend, deze kunnen wekelijks van elkaar verschillen.

Lees verder

  • Bezoek 3 eilanden in 1 vakantie
  • Reis vol verrassingen
  • Ontdek authentiek Griekenland

Faciliteiten

  • Bedlinnen inclusief
  • Handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week: extra verschoning op verzoek
  • Schoonmaak kamer 6 keer per week
  • Huisdieren niet toegestaan

Meer faciliteiten

Verzorging

Logies ontbijt

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 10 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 May 2018
"Het Aeolis Boutique Hotel op Naxos was uitstekend. Ruime kamers en een heel goed ontbijt. Behulpzaam personeel. Dat wekt verwachtingen voor de hotels op Paros en Santorini. Die verwachtingen werden echter niet waar gemaakt. Hotel Pandrossos op Paros heeft een prachtige ligging, maar daarmee is eigenlijk alles gezegd. Tenslotte hotel Armonia op Santorini. Duidelijk een hotel dat door een hele familie wordt gerund. Helaas vonden wij dit hotel ook geen 3 sterren waard. Het hotel is verouderd, heeft..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
3,9%
Stel t/m 30 jaar
16,5%
Stel ouder dan 30 jaar
57,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8,7%
Groepen vrienden
8,7%
Overige groepen
3,9%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38392


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)