15 dgn Santorini-Mykonos-Naxos-Paros (3* hotels)

terug
maandag 15 oktober, 15 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

15 dgn Santorini-Mykonos-Naxos-Paros (3* hotels)

Tijdens deze 15-daagse combinatiereis bezoekt u vier eilanden van de Cycladen. De Cycladen is één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland en bestaat uit de eilanden Santorini, Mykonos, Naxos, Paros en Ios. Kleine bewoonde en onbewoonde vulkanische eilanden midden in de azuurblauwe zee. Met deze eilandhop reis bezoekt u de eilanden Mykonos, Naxos, Paros en Santorini. U vaart van eiland naar eiland en op elk eiland wordt u opgevangen en per transfer naar uw accommodatie gebracht.

U vliegt aan op het eiland Santorini. Vervolgens vertrekt u dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar een volgend eiland. Op de eilanden zult u circa 2-5 nachten verblijven. U bezoekt Santorini als laatste eiland zodat u op het eiland bent waar u met het vliegtuig vandaan vertrekt. Tijdens deze reis verblijft u in 3 sterren hotels.

Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse zoals het weer wordt uw reisschema bepaalt wanneer u ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.De ferry tijden zijn niet van te voren bekend, deze kunnen wekelijks van elkaar verschillen.

Lees verder

  • Bezoek 4 eilanden in 1 vakantie
  • Reis vol verrassingen
  • Ontdek authentiek Griekenland

Faciliteiten

  • Handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week: extra verschoning op verzoek
  • Schoonmaak kamer 7 keer per week
  • Babybedje: gratis (op te geven bij reservering)
  • Airconditioning: bij de reissom inbegrepen

Meer faciliteiten

Verzorging

Logies ontbijt

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

29 August 2017
"Goede hotels, prima ligging. Alleen jammer dat de hotels in kwaliteit verbeterden en dat het laatste hotel dan beduidend minder was. (maar zeker niet slecht) Het ontbijt was bij de laatste accommodatie ook minder uitgebreid (Santorini)Het vervoer was prima geregeld. Het zou ook aan te bevelen zijn dat de reisleidster van te voren vertelt hoe lang de overtochten duren, zodat je daar op voorbereid bent. De ene overtocht duur 45 minuten en de volgende 4,5 uur.Omdat deze overtocht zo lang in beslag..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
7,9%
Stel t/m 30 jaar
25,7%
Stel ouder dan 30 jaar
54,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
4%
Groepen vrienden
4%
Overige groepen
4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38106


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)