Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Phyllis

De karakteristieke Appartementen Phyllis liggen bij het plaatsje Votsalakia. Hier hoef je maar een paar stappen buiten de deur te zetten om al knusse tavernes, barretjes en leuke souvenirwinkeltjes tegen te komen. Nog sneller kun je op het strand staan.

De studio's en appartementen liggen op een heuvel en hierdoor bieden sommige kamers een waanzinnig uitzicht over zee. Hier kun je de dag goed beginnen met een zelfgemaakt ontbijtje op het balkon of terras, om vervolgens de dag uit te stippelen. Je kunt verschillende groene baaitjes verkennen op het eiland, zoals het Mourtiastrand, ook een goede plek om heelrijk rustig te vissen.

Lees verder

  • Karakteristieke appartementen
  • Dicht bij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 8 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 September 2017
"Wij hebben een super vakantie gehad. Wij hadden een app beneden aan de tuinkant met gezellige buren. De Mevr die daar de leiding had was super ( ze wou zelfs onze was doen). Ligging is prima. Wij hebben geen last van de weg gehad en de muziek avonden van de buren was goed te doen om 24.00 uur was het stil. Wij gaan zeker nog een keer terug."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
17,6%
Stel t/m 30 jaar
11,8%
Stel ouder dan 30 jaar
58,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
5,9%
Overige groepen
5,9%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=195312


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)