Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel Votsalakia

Aparthotel Votsalakia is het perfecte vakantieverblijf voor een comfortabele en ontspannen vakantie. Bij aankomst werden wij opgevangen door het vriendelijke personeel en ook de rest van de vakantie stonden zij altijd voor ons klaar. Aparthotel Votsalakia ligt bijna direct aan het strand. We hoeven alleen de weg over te steken en we zijn er! We genieten vanaf ons ligbedje van de zon en de prachtige omgeving.  Af en toe nemen we een duik in het helderblauwe zeewater om af te koelen. Dit is pas echt vakantie!

Vlakbij het strand bevindt zich een taverne die bij het vakantieverblijf hoort. Hier kun je heerlijk eten. Maar ook iets verderop vind je allerlei taverna’s en restaurantjes die ‘the place to be’ zijn voor een Griekse avond uit! Wil je meer van het omgeving zien? Huur dan een auto en verken de rest van het eiland.

Lees verder

  • Dicht bij zee
  • Dicht bij winkeltjes
  • Eigen taverne aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 7 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

29 May 2017
"Voor Griekse begrippen een zeer net appartement. Prima douche. Alleen matige voorzieningen om zelf te koken en voor ons te harde bedden. Perfecte ligging ten opzichte van strand, eetgelegenheden, winkeltjes en supermarkt(en) en verhuur van fiets, scooter en/of auto. 2 strandbedden en parasol voor 5 euro per dag vonden wij ook niet duur. In de directe omgeving ook wel gratis maar dan was vaak consumptie weer verplicht.Omdat dit familiebedrijf (50 jaar al) behoorlijk groot is geworden minder perso..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
21,2%
Stel ouder dan 30 jaar
63,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
3,8%
Groepen vrienden
5,8%
Overige groepen
1,9%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=121056


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)