Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Arion

8,4

Aan de noordelijke kust van het prachtige eiland Samos ligt Hotel Arion. Je zult hier het gevoel hebben in een paradijsje te zijn beland tussen de wonderschone natuur. Tijdens het drinken van een heerlijk drankje op het terras van het hotel heb je een prachtig uitzicht over de helderblauwe zee! Voor een vakantie om heerlijk te genieten en te relaxen, is dit hotel zeker een aanrader.

Lees verder

  • Luxe hotel
  • Prachtige ligging
  • Fantastisch uitzicht over zee en kustlijn

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,4

Klantwaardering

gebaseerd op 13 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Peter Laenen - 1 september 2017
"Geweldig hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie ligging en zeer netjes onderhouden tuinen. De kamers in het hoofdgebouw en de bungalows zijn ruim. Er is o.a airco, t.v., fohn. Bij het zwembad zijn er voldoende ligbedjes en is het rustig. Het ontbijt is evenals het dinerbuffet zeer goed. Er is een busje dat rijdt naar Kokkari en de twee stranden. Hij brengt en haalt op. Een minpuntje is het pad dat je af en op moet lopen dat is aan verbetring toe. We zijn er in september voor d..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
2,3%
Stel t/m 30 jaar
13,2%
Stel ouder dan 30 jaar
68,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5,4%
Groepen vrienden
3,6%
Overige groepen
3,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39191


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)