Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Arion

8,3

Aan de noordelijke kust van het prachtige eiland Samos ligt Hotel Arion. Je zult hier het gevoel hebben in een paradijsje te zijn beland tussen de wonderschone natuur. Tijdens het drinken van een heerlijk drankje op het terras van het hotel heb je een prachtig uitzicht over de helderblauwe zee! Voor een vakantie om heerlijk te genieten en te relaxen, is dit hotel zeker een aanrader.

Lees verder

  • Luxe hotel
  • Prachtige ligging
  • Fantastisch uitzicht over zee en kustlijn

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,3

Klantwaardering

gebaseerd op 17 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Louis & Patricia - 31 augustus 2017
"We waren al eerder in dit hotel geweest, en wisten hoe goed het was, vandaar opnieuw gekozen. Het hotel is o.a. vanwege de hoge ligging erg rustig gelegen. Wie wil, kan zich door een shuttlebusje van het hotel van A naar B laten rijden. Maar je kunt ook zelf de berg afdalen langs een gezellig kronkelend pad naar de autoweg beneden. Wel goed uitkijken waar je loopt. De buitenappartementblokken worden deels door gazons en groenstroken van elkaar gescheiden, die voortreffelijk worden onderhouden en..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
2,3%
Stel t/m 30 jaar
13,2%
Stel ouder dan 30 jaar
68,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5,4%
Groepen vrienden
3,6%
Overige groepen
3,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39191


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)