Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Tarsanas

8,5

Weer een topper in het aanbod! Appartementen Tarsanas heeft de perfecte combinatie tussen diverse elementen voor een complete vakantie. De eigenaar van de appartementen is zeer gastvrij en doet graag van alles om je vakantie zo goed mogelijk te maken. Je wordt al geweldig ontvangen door deze Griekse man. Je beleeft hier ook echt het ware Griekenland als je bijvoorbeeld eens een hapje eet in het restaurant Tarsanas.

Het kleine complex ligt vrij rustig, en toch vind je aan het einde van de straat het centrum van Kokkari. Je kunt de gezelligheid dus opzoeken wanneer je daar zin in hebt! Hou je van wandelen of lig je liever op het nabij gelegen (kiezel)strand? Voor beide is Tarsanas een fantastische uitvalsbasis en goed bereikbaar vanuit hier. Zo ligt het strand al aan de andere kant van de weg voor de deur. Je wilt vast niet meer naar huis na je vakantie hier te hebben doorgebracht. Als je het prachtige eiland wilt ontdekken met een huurauto, dan kun je deze gratis parkeren bij Appartementen Tarsanas. Wat een gemak!

Lees verder

  • Zeer gastvrije eigenaar
  • Goede uitvalsbasis voor diverse activiteiten op Samos
  • Gezellig restaurant

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,5

Klantwaardering

gebaseerd op 15 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

John juist - 1 juni 2018
"Oubollig appartement met alles.er op en er aan. Airco magnetron fornuis gigantisch balcon van 20 vierkante meter.Supervriendelijke ontvangst. Mug vrij."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
5,8%
Stel t/m 30 jaar
9,2%
Stel ouder dan 30 jaar
75,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
1,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
2%
Groepen vrienden
1,7%
Overige groepen
4,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=121274


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)