Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Blue Sea

7,9

In Appartementen Blue Sea verblijft u op een werkelijk perfecte locatie. Het strand en het centrum zijn allebei in de directe omgeving, waardoor u zich hier nooit hoeft te vervelen. Maar zelfs als u in het hotel blijft, is er nog vermaak genoeg. Een heerlijk zwembad zorgt voor een lekkere verkoeling tijdens de heerlijk zonnige zomerdagen op Samos!

Lees verder

  • Perfecte ligging
  • Knusse uitstraling

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 32 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

20 July 2017
"Kokkari is een schattig stadje met een supermooi strandje waar je we vele uurtjes hebben doorgebracht met snorkelen en zwemmen. Dit strandje net voorbij de haven heeft sinds dit jaar een bar en ligbedjes, heel mooi. Ook is Kokkari en prima startpunt om andere plekjes op het eiland te ontdekken per scooter of auto.Dit appartementenhotel heeft grote kamers met gratis plafondventilator, maar het meubilair is verouderd. Maar alles was goed schoon! Handdoeken werden bijna dagelijks gewisseld net als ..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
20%
Stel ouder dan 30 jaar
64,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
4,3%
Groepen vrienden
5,7%
Overige groepen
1,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=120487


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)