Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Lindos Royal

7,4

Voor een heerlijke vakantie komt u naar Hotel Lindos Royal. Het heeft een mooie ligging op slechts enkele meters van het strand. Houdt u niet zo van het strand? Dan kunt u heerlijk van het zonnetje genieten bij een van de vier prachtige zwembaden. Wilt u iets actievers doen, dan kunt u gebruik maken van de vele sportfaciliteiten die het hotel u biedt. Voor een lekker hapje eten kunt u terecht in een van de restaurants of in de bar. De faciliteiten en het vriendelijke personeel maken dit hotel de juiste plek voor uw vakantie!

Lees verder

  • Veel faciliteiten
  • Vriendelijk personeel
  • Dicht bij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,4

Klantwaardering

gebaseerd op 7 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Sem&fat - 1 augustus 2017
"Hier hebben we de positieve reacties gelezen maar we Zijn heel verbaasd. Voorbeelden zijn hele vieze onverzorgde kamers, soms zit je zonder stroom, handdoeken moe je deposit betalen en je mag Ze ruilen om de drie dagen, water in de kamer is tegen betaling, fles water bij zwembad is ook tegen betaling. Hele stad rhodos zit zonder stroom in de avond uren door crisis.zwembaden ook vies en veel asociale Engelsen"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
4,1%
Stel t/m 30 jaar
37,2%
Stel ouder dan 30 jaar
30,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
10,7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
6,6%
Groepen vrienden
4,1%
Overige groepen
6,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=106108


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)