Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Electra Palace Resort

8,4

In het luxe Hotel Electra Palace Resort ga je een fantastische vakantie tegemoet in Ialyssos. Waan je in een prachtig modern decor en geef je over aan alle luxe. Deze vakantie zal het je aan niets ontbreken.

Ontspanning voert de boventoon deze vakantie, maar dit vul je natuurlijk naar eigen wens in. Zo kun je binnen enkele stappen al op het strand staan voor een zonovergoten dag, of je geniet van waterspetters aan de rand van het grote zwembad of van de schaduw van een van de palmbomen bij het hotel. De kleine reizigers kunnen zich ontpoppen tot waterratten in het kinderzwembad, tenminste, als ze het niet te druk hebben met de leuke activiteiten van het animatieteam.

Sportliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen bij het resort. Stretch de spieren met de outdoor yoga lessen, oefen je vaardigheden op de tennisbaan of ga je toch voor een potje volleybal? Wie na deze workouts trek heeft gekregen kan terecht in een van de 3 restaurants: The Grand, Italian Flair of The Chinese Corner. De ideale zomerdag kun je passend afsluiten met een fruitige cocktail voordat je naar je prachtige, moderne kamer gaat.

Lees verder

  • Kwaliteit, elegantie en luxe
  • Schitterend hotel in Art Deco stijl
  • Paradepaardje van de hotelketen Electra Hotels

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,4

Klantwaardering

gebaseerd op 11 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

22 July 2017
"Prima hotel, schone kamers, mooie faciliteiten en een hele mooie ligging"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
17,4%
Stel ouder dan 30 jaar
56,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8,7%
Groepen vrienden
6,5%
Overige groepen
6,5%
/griekenland/rhodos/ialyssos/hotel_electra_palace_resort.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=5080099


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)