Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Orion

7,8

Na een stukje wandelen kun je vanaf Hotel Orion in het centrum van Faliraki staan. Het strand bereik je net zo gemakkelijk, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om van de zon te genieten aan het grote zwembad bij het hotel zelf. Met een bar en restaurant kom je hier namelijk niks te kort. De eenvoudige maar verzorgde kamers liggen in het drie verdiepingen tellende witte gebouw, dat helemaal bij de stijl van het eiland past.

Lees verder

  • Traditioneel restaurant
  • Groot zwembad
  • Op loopafstand van het strand
  • Dichtbij het centrum van Faliraki

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,8

Klantwaardering

gebaseerd op 38 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

18 May 2017
"Kamer was erg schoon, meubilaire is alleen wat verouderd, keuken inventares was incompleet (geen pannen). Heb je eigenlijk niet echt nodig eten buiten de deur is voor ons vakantie. Eten bij Orion was gewoon goed, ontbijt was eenvoudig maar goed te doen. Mooi zwembad. Restaurant La Esquina en Souvlike zijn echte aanraders. Wat je zeker gezien moet hebben is Kalithea Springs, entree 3 euro per persoon, neem zwemkleding mee."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
11,7%
Stel t/m 30 jaar
20,8%
Stel ouder dan 30 jaar
50,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5,2%
Groepen vrienden
5,2%
Overige groepen
1,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=189367


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)