Hotel LTI Asterias Beach Resort

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel LTI Asterias Beach Resort

8,1

In Hotel LTI Asterias Beach Resort ga je een zorgeloze vakantie tegemoet. Voor een dagje strand hoef je niet ver te lopen, een korte wandeling door de groene tuin brengt je naar het (kiezel)strand van Afandou. Al is het zonneterras bij het zwembad ook zeer uitnodigend om de dag door te brengen.

Voor de jonge vakantiegangers onder ons zal de keuze snel gemaakt zijn. Een blik op het zwemparadijs en de kinderen zijn verkocht. Wie liever wat actiever bezig is op vakantie, is bij LTI Asterias Beach Resort ook aan het juiste adres. Zo worden er overdag sportieve activiteiten georganiseerd waar je je bij aan kunt sluiten en ook in de avond is er een vermakelijk programma.

Het stijlvolle hotel  beschikt over sfeervolle en moderne kamers die uitzicht bieden op het zwembad, de groene tuin of op de felblauwe zee waar Rhodos zo geliefd om is. Met maar liefst 3 restaurants en 2 bars ontbreekt het je hier verder aan niets. In het à la carte restaurant schotelen ze met liefde heerlijke mediterrane gerechten voor. 

Lees verder

  • Mooi uitzicht vanaf het balkon
  • Moderne en sfeervol ingerichte kamers
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Kindvriendelijk
  • Direct aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,1

Klantwaardering

gebaseerd op 20 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Yvonne - 30 juli 2017
"Mooi hotel, prima service, lekker eten. Een min punt vonden wij de animatie voor oudere kinderen (8-12). Ze benoemen dat als aparte groep, maar er wordt niets voor hen georganiseerd. Ze mogen mee doen met actiteiten voor kleine kinderen. Met sport activiteiten mogen/kunnen ze niet mee doen, dat is voor volwassenen."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
3,5%
Stel t/m 30 jaar
21,1%
Stel ouder dan 30 jaar
32,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
20,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
14%
Groepen vrienden
2,6%
Overige groepen
6,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=159182


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)