Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Villas Panorama

9

Het kleinschalige complex van Villas Panorama is in traditionele stijl gebouwd. Hier kun je in alle rust van de schitterende groene omgeving genieten, je kijkt namelijk uit over het bergachtige landschap. Zowel het strand als het knusse cenrum van Stoupa zijn te bereiken na een wandeling, maar de bushalte ligt ook al op een klein stukje lopen, zodat je ook met de bus kunt gaan.

De traditioneel ingerichte villa's zijn het ideale uitgangspunt om de prachtige omgeving van Peloponnesos te gaan verkennen. Per twee villa's wordt er een zwembad gedeeld en om het zwembad heen staan zonnebedjes zodat je wanneer je er even niet op uit gaat hier ook van de warme Griekse zon kunt genieten.Lees verder

  • Rustige ligging
  • Groene omgeving
  • Traditionele bouwstijl
  • Uitzicht op bergachtig landschap

Verzorging

prijzen zien & boeken
9

Klantwaardering

gebaseerd op 20 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

26 August 2017
"Geweldige accommodatie. Zwembad voor 2 villa`s. Hou er rekening mee dat je ongeveer 25 minuten moet lopen om in Stoupa te komen, dus een vervoermiddel huren is aan te raden. Voor ons was de ligging perfect."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
1%
Stel t/m 30 jaar
1%
Stel ouder dan 30 jaar
69,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
9,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
14,1%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
5,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38748


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)