donderdag 2 mei, 8 dagen, 4 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. To Chorio

Wanneer we aankomen bij Appartementen To Chorio is het al donker. We zien alleen het mooie verlichte zwembad en een aantal lichtjes in de heuvels. Het ziet er mooi uit en wat is het hier lekker rustig! Wij zullen vannacht wel goed slapen… De volgende ochtend doen we de gordijnen open en worden we alleen maar nog vrolijker dan we gisteravond al waren. Wat een geweldig uitzicht hebben we vanaf hier! En alsof dat nog niet genoeg is… We worden hier in de watten gelegd door de eigenaar Thassos. Hij doet er alles aan om het hier naar ons zin te maken. We worden ook regelmatig verrast met tomaten, paprika’s en komkommer uit de eigen tuin. Lekker!

We vinden het heerlijk om bij het zwembad te relaxen. Ook op het dichtbijgelegen strandje is het altijd lekker rustig en wij komen hier dan ook graag. Als we even toe zijn aan wat drukte en gezelligheid dan gaan we naar Chrani. Zowel vakantiegangers als locals komen hier veel naar toe in de zomer. Vanuit het dorp kun je ook een mooie wandeling maken naar het verlaten dorpje Vígla. Een aanrader!

Lees verder

  • Heerlijk rustig
  • Groenten uit eigen tuin
  • Geweldig uitzicht
  • Met vroegboekkorting

Verzorging

Logies

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Dicky en Bert Appeldoorn - 4 juni 2018
"van de 5 appartementen was nr.1 bezet door de eigenaar/beheerder, nr.2 was leeg, nrs.3,4 en 5 waren bezet. we hebben nauwelijks contact gehad met de eigenaar/beheerder. In onze tweede week was dhr.Thassos zelfs afwezig zonder dit door te geven, dus totaal geen gezellige gesprekken laat staan groente uit eigen tuin of een flesje water bij aankomst en ook geen hulp bij het brengen van de bagage naar boven. De zwembadbar zag er mooi uit maar is niet één dag open geweest. De wc prullenbakjes zijn ti..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
74,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
6,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5,1%
Groepen vrienden
11,9%
Overige groepen
1,7%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=150887


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)