Hotel Flisvos Royal - inclusief huurauto

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Flisvos Royal - inclusief huurauto

Het comfortabele Hotel Flisvos Royal ligt op slechts een paar meter afstand van het schitterende zandstrand van Tolo, en in het knusse centrum. Ideaal, want hier liggen verschillende tavernes waar je aan kunt schuiven voor een typisch Griekse salade of een heerlijk bord Moussaka.

Vanaf het balkon bij de nette kamers kun je uitkijken over zee, de tuin of het zwembad. Rondom het zwembad staan de ligbedjes al klaar, waar je met een drankje van de poolbar kunt genieten van het Griekse zonnetje.

Let op!
In Tolo is de reisleiding alleen telefonisch bereikbaar. Zij komen niet langs in het hotel/appartement en het is helaas niet mogelijk om een excursie via Sunweb te reserveren.

Lees verder

  • Groot zwembad
  • In het centrum
  • Dicht bij strand

Verzorging

Gasten van Hotel Flisvos Royal kunnen gebruik maken van het restaurant in Hotel Flisvos.
prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

19 August 2017
"Algemene indruk van het Hotel en Eten met een gemiddeld cijfer van 7,5.Ligging gunstig bij het strand en het plaatsje Tolo met voldoende eetgelegenheden, zowelin het dorpje als taverna`s aan het strand. In het Hotel komen geregeld bussen met toeristendie waarschijnlijk op doorreis zijn door de Peloponnesos. Bij langer verblijf neem als voorkeureen kamer in hoofdgebouw met zicht op het zwembad."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
11,1%
Stel ouder dan 30 jaar
77,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5,6%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5,6%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=157602


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)