Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Naxos Magic Village

Wanneer we aankomen bij Naxos Magic Village worden we even helemaal stil. Wow, wat een prachtig uitzicht heb je vanaf hier! Ook bij het zien van onze kamer en het balkon worden we erg vrolijk. Vanaf hier kunnen we genieten van het mooie uitzicht over de zee en Naxos-Stad. En niet alleen het uitzicht is mooi. Naxos Magic Village zelf is in traditionele stijl gebouwd en de kamers zijn smaakvol ingericht. En alsof dat nog niet genoeg is… wat een rust hebben we hier! Dit belooft een heerlijke vakantie op Naxos te worden.Aan het eind van de middag gaan we naar Naxos-Stad. Wat een mooi stadje is dit toch! Vanaf de haven tot bovenaan bij het Venetiaanse kasteel is het gezellig. Je vindt hier veel smalle en steile winkelstraatjes. Het doet ons een beetje denken aan een medina zoals je die in het Midden Oosten ook vindt. Aan de boulevard zijn er nog meer winkeltjes en veel gezellige terrasjes. En dat is lang nog niet alles. Het strand van Naxos is geweldig en door de stevige wind een paradijsje voor surfers!Goed om te weten!Wanneer je naar Naxos op vakantie gaat, vlieg je op Santorini. Vanuit hier vertrek je per veerboot naar Naxos. Meer informatie omtrent het reisschema vind je onder de Vluchtinformatie....

Lees verder

  • Smaakvol ingerichte kamers
  • Geweldig uitzicht
  • Traditionele architectuur

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Stephane Vermeersch - 25 augustus 2015
"Zeer fraaie accomodatie met een prachtig zicht op Naxos-Stad!Genieten vanop je ruim terras van de Zonsopgang,komend vanachter de bergen!Vriendelijke Service maar de 'willekeurige' aanvangsuren van het ontbijt,zorgden voor wat 'stress' bij de mensen die bepaalde planningen gemaakt hadden...Vervoer is een noodzaak en die kan je voor een voordelige prijs aanschaffen!Naxos is een Prachtig eiland met veels te zien en te genieten!De Chora is zeer gezellig om in te vertoeven!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
33,3%
Stel ouder dan 30 jaar
66,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6127604


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)