Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Sappho - logies

Appartementen Sappho ligt direct tegenover het vriendelijke Vatera strand; een ideale plek om heerlijk te genieten van een zonvakantie op Lesbos. Dit fijne strand, dat tevens is voorzien van de blauwe vlag, behoort tot de grootste en best gewaardeerde stranden van het hele eiland. De omgeving is lekker rustig en werkelijk prachtig; op de achtergrond bepalen groene bergen het decor.

De fleurige entree van Appartementen Sappho is al een fijn begin. Daarnaast maakt de knusse sfeer het gevoel hier heel huiselijk. De kleine, maar prima kamers zijn allemaal voorzien van een balkon. Liefhebbers van heerlijk eten zitten goed in Taverna Neraida, waarbij vooral de visgerechten een echte specialiteit zijn. Ben je hier met kinderen, dan is er op het strand ook nog een klein speeltuintje te vinden.

Lees verder

  • Huiselijke sfeer
  • Taverna met (vis)specialiteiten
  • Tegenover het strand van Vatera

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

8 September 2016
"Appartementen netjes, schoonmaak prima. vlak bij zee, grof zandstrand. Rustige omgeving, wel heel mooi. Echt iets voor rust zoekers. Vervoer wel nodig. Scooter werd geregeld door eigenaar van het appartement. Werd vanuit mythellini gebracht en later weer opgehaald. Aantal leuke dorpjes in de buurt."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
6,9%
Stel t/m 30 jaar
6,9%
Stel ouder dan 30 jaar
86,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=157687


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)