Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Nautilus

Appartementen Nautilus is een kleinschalig complex bestaande uit 14 appartementen. De appartementen zijn  gebouwd rondom het zwembad wat het geheel erg sfeervol maakt. De centrale ligging en de moderne appartementen maken dit complex erg populair.  Tel daarbij de enorme gastvrijheid en een zeer gewaardeerd restaurant bij op en het maakt het een top locatie!

Lees verder

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

7 June 2018
"Het is een prachtige plek en heerlijk rustig! Ook de gastvrouw is heel attent en maakt fantastische pizza’s. Kortom wij hebben er een prachtige vakantie gehad. Toch vinden wij het jammer dat het er zo rustig is, voor ons heerlijk, maar voor de lokale bevolking minder. Voor de vluchtelingen hoef je niet weg te blijven wij hebben er geen een gezien. Anaxos is de moeite waard."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
5,4%
Stel t/m 30 jaar
10,8%
Stel ouder dan 30 jaar
24,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
10,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
21,6%
Groepen vrienden
2,7%
Overige groepen
24,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=120756


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)