Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Stalis Bay

8,5

Stalis Bay biedt simpele maar ruime appartementen. Het heeft een fantastische ligging, vlakbij het centrum met leuke winkels, bars en restaurants. Naar het strand is het niet ver en hier kun je iedere dag genieten van de Griekse zon op een ligbedje met parasol. Eindelijk tijd voor jezelf! Genieten doe je ook bij het appartement zelf. Er is een heerlijk zwembad en ook hier staan bedjes om even helemaal tot rust te komen. Wow wat een uitzicht! Bij de (snack) bar kun je gedurende de dag verfrissende drankjes en snacks bestellen.

Lees verder

  • Gezellig appartementencomplex
  • Ideaal voor gezinnen
  • Op korte loopafstand van het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,5

Klantwaardering

gebaseerd op 20 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

11 September 2017
"Het appartement Stalis Bay is eenvoudig maar doeltreffend ingericht. Goede service en zeer vriendelijke medewerkersHet geluid van de weg is aanwezig maar niet hinderlijk. De afstand naar het strand en het centrum is ca 10 min lopen.Als opbouwende kritiek zou ik proberen meer eenheid te krijgen in de zonnebedjes. Al die verschillende kleuren geeft een rommelige indruk"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
12,6%
Stel t/m 30 jaar
28,7%
Stel ouder dan 30 jaar
28,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
6,9%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
12,6%
Groepen vrienden
2,3%
Overige groepen
8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6135355


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)