Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Everest

8,4

Via een kronkel weggetje een heuvel op bereik je de Secrets Appartementen Everest. Eenmaal boven zie je meteen dat de klim de moeite waard is: alleen al het uitzicht over zee is werkelijk waar schitterend. Dit zorgt er samen met de verzorgde appartementen in de mooi onderhouden tuin, vriendelijke eigenaren en het heerlijke zwembad voor dat veel mensen hier ieder jaar weer terug keren.

Overal waar je kijkt kun je wegdromen bij dat schitterende uitzicht, over het dorpje Stalis met haar schilderachtige witte huisjes en de helderblauwe zee. Na een wandeling van de heuvel af, zijn beide gemakkelijk te bereiken. Terug is het even een flinke klim, maar bij aankomst kun je na een verkoelende duik in het zwembad met een drankje op het terras weer helemaal ontspannen.

Op Kreta is zo ontzettend veel te ontdekken. Er zijn de grotere, bekende badplaatsen en schitterende stranden, maar je kunt ook ongeplaveide paden bewandelen en nieuwe dingen ontdekken. In bijvoorbeeld het typisch Griekse dorpje Palekastro kun je nog als enige toerist tussen de locals op een terrasje van een taverna zitten.

Lees verder

  • Heerlijk rustig
  • Vriendelijke eigenaren
  • Schitterend uitzicht

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,4

Klantwaardering

gebaseerd op 24 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

8 September 2017
"Heerlijke vakantie gehad in een mooi,groot en schoon appartement met een fantastisch uitzicht! Leuk contact gehad met zowel de eigenaresse als de barman(Manos),welke barman ons zowel heeft opgehaald onderdaan de pittige heuvel als ons ook weer keurig heeft afgeleverd onder aan de heuvel (met onze bagage). Echt een aanrader!!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
20,7%
Stel ouder dan 30 jaar
49,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,6%
Groepen vrienden
6,2%
Overige groepen
12,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=160791


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)