Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Galeana Beach

7,9

Het valt meteen op dat het lekker rustig is bij Appartementen Galeana Beach. Het is net een klein dorpje. Het aparte kinderzwembad en een buitenzwembad maken het plaatje helemaal compleet. Het (zand)strand is overigens ook heel dichtbij, namelijk voor de deur. Ideaal! In het kleine dorpje Platanes vind je genoeg restaurants om lekker te gaan eten. De bus die vlakbij het appartement stopt, brengt je zo naar het historische Rethymnon. Een leuke stad waar veel te zien en te beleven is. Echt een aanrader deze appartementen!

Lees verder

  • Griekse bouwstijl
  • Rondom leuke restaurantjes
  • Twee mooie zwembaden

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 31 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Jeroen Koorn - 21 augustus 2017
"Galeana Beach is ideaal voor gezinnen en mensen die van rust houden, het zwembad is prima en het strand ligt op een steenworp afstand. Iedere dag worden de appartementen schoongemaakt en 2x per week worden de handdoeken vervangen. Ontbijten kan op het complex en dineren kan tussen 1930 en 2100. In de tussentijd kun je van alles halen bij de beachbar.De ligging ten opzichte van het dorp is ook heel fijn, alles is op loop afstand.Wij hebben een heerlijke tijd gehad en willen zeker nog een keer ter..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
6,3%
Stel t/m 30 jaar
17,1%
Stel ouder dan 30 jaar
32%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
25,1%
Groepen vrienden
2,9%
Overige groepen
11,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=160757


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)