Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Bella Casita

7,9

Om verliefd op te worden! Dat is een veelgehoorde uitspraak van eerdere gasten die appartementen Bella Casita hebben bezocht. Als u aankomt wordt dat meteen al duidelijk. U rijdt door het gezellige en sfeervolle centrum van Platanias en vervolgens ziet u in een rustig zijstraatje de appartementen van Bella Casita. Er is hier genoeg te beleven: een paar meter verderop, aan het eind van het doodlopende zijstraatje vindt u het zwembad, dat wordt gedeeld met een ander complex in dezelfde straat. Direct daarachter vindt u het brede strand. Weet u wat ook zo gezellig is? Tussen de appartementen bevinden zich allemaal leuke zithoekjes. Gewoon een drankje aan de gezellige buitenbar kan natuurlijk ook. Tot slot is Bella Casita ook zeer geschikt als u met kinderen op reis bent.

Lees verder

  • Sfeervol
  • Kindvriendelijk
  • Rustig zijstraatje van centrum Platanias

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 41 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

3 August 2018
"Wij vonden het personeel vriendelijk en behulpzaam. Eigenaar en personeel wilde het graag goed doen voor de gasten. Het was een gezellig verblijf. Het ontbijt was prima en `s avonds kon je er goed eten. Wij hebben er een top vakantie gehad!!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
15,4%
Stel ouder dan 30 jaar
45%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
9,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
15,4%
Groepen vrienden
4,6%
Overige groepen
10,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39141


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)