Hotel Melissa - halfpension

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Melissa - halfpension

8

Hotel Melissa is werkelijk prachtig gelegen. Als u aankomt zal een heerlijk vakantiegevoel u overvallen. Hier kunt u goed tot rust komen in de komende dagen of weken! 's Morgens maakt u een wandeling in deze mooie omgeving naar het strand en na een paar uur zonnen raadt Sunweb u zeker aan het sfeervolle plaatsje Matala te bezoeken. Probeer hier een smaakvolle lunch in één van de restaurantjes. De sfeer en de vriendelijke mensen in Matala maken uw dag al helemaal goed. Ook in Hotel Melissa zal de vriendelijke familie proberen uw vakantie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees verder

  • Vriendelijk personeel
  • Prachtige omgeving

Verzorging

prijzen zien & boeken
8

Klantwaardering

gebaseerd op 13 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Pim en Rita - 1 september 2017
"Wij hadden meer verwacht van dit hotel op basis van de beoordelingen en foto`s en onze eerdere ervaringen in Griekenland die stuk voor stuk beter waren. Wij vonden ligging en indeling van het hotel niet gezellig en service en hartelijkheid matig. De schoonmaak gebeurt dagelijks grondig (ofschoon één dag vergeten) maar helaas met een zwaar stinkende mop waarvan de lucht zeker een uur blijft hangen. Het ontbijt is voldoende, het diner laat geen keuze en vonden wij gemiddeld beslist een onvoldoende..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
20,3%
Stel ouder dan 30 jaar
49,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
18,8%
Groepen vrienden
2,9%
Overige groepen
4,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39023


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)