woensdag 4 april, 8 dagen, 6 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 287 beoordelingen voor Appartementen Theo Star ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,2
Kamer
7,9
Maaltijden
8,2
Vakantie algemeen
8,2
Overige faciliteiten
7,7
Prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
9,0
Schoonmaak
8,5
Personeel
8,0
Kindvriendelijkheid
7,7
Zwembad
8,4
  1. Door:
    P de Wolf
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    6,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    5,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    5,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Goede lokatie tussen malia en stalis in. Zwembad en strandje voor de deur. Eigenaren chagerijnig, jammer! Veel nederlands eten, kon s,middags niks grieks bestellen...toch raar als je in griekenland bent. Kamers goed, schoon, niks bijzonders. Veel nederlanders.
  2. Door:
    van Weert
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    De kamers en het restaurant zijn van de winter helemaal gerestaureerd, appartementen en studio’s zijn erg mooi geworden de bar bij het zwembad ook! Het eten bij het restaurant is echt fantastisch, zeker een aanrader! Alles mooi in de buurt, supermarkt op 2 min afstand lopen. Familie is er ook erg aardig, hebben ons geholpen om een route te plannen die we vervolgens met de auto hebben gereden. Wat ook erg handig was, zodra je daar gaat lunchen of wat drinken je het op je kamer nummer kan zetten en het dan op een later tijdstip te betalen, zodat je niet elke keer je portomonee mee hoeft te nemen naar het zwembad. Top vakantie gehad!
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,2
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Mooie studio geheel gerenoveerd met uitzicht op zee en de bergen.3 minuten lopen en we waren ip het strand.Het enige min puntje vond ik dat er vaak nog niemand bij de receptie zat als er gasten kwamen of vertrokken.We hebben 3 dagen een auto gehuurd.Tips om te eten: Dragon house een chinees de red lion Wij zullen hier zeker nog een keer terug komen
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    10,0
    Prachtige accomodatie aan de zee gelegen. Van appartement naar zwembad is 50 meter en 10 meter verder zwem je in zee. Appartement in uitstekende staat, pas gerenoveerd.
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    7,0
    Vriendelijk personeel. Ligging tot strand prima en afstand naar drukke centrum ook goed, geen last gehad. Kamers werden dagelijks schoon gemaakt en binnen onze twee weken kregen we 4x schone handdoeken. Zelf hebben wij niet bij het appartementencomplex gegeten (volgens andere gasten wel goed), restaurants volop in de omgeving en niet duur maar wel heel lekker. Theo star had ook een Griekse avond met bbq, (1x per week bij voldoende animo) op het complex bij het restaurant/zwembad. Zelf niet geweest maar het klonk heel gezellig. Stalis op loopafstand en Chersonisos is 10 minuten met de bus. Om toch een minpuntje te noemen: badkamer incl. toilet, is vrij klein. Al met al wel aanrader.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,2
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
    Een prima verzorgd appartement. Netjes en heel schoon. We werden heel vriendelijk ontvangen door de zoon.Het eten is echt heerlijk. Ook hebben we een Griekse avond met BBQ gehad. Dit was ook weer prima verzorgd.Het complex heeft een zwembad met voldoende gratis ligbedden. Bij het restaurant is een trap naar beneden en dan is het strand. Daar moet je de bedjes en de parasol huren.Het complex ligt ca 200 mtr. van de drukke kustweg. Daardoor is het er heerlijk rustig. Op de hoek aan de kustweg is Bakery Stefi, daar verkopen ze werkelijk alles. Zowel food als nonfood en heerlijk vers brood en sap. Deze was al om 7:00 uur open tot 23:30 uur.Voor het avondeten kan je terecht bij één van de vele restaurantjes in de buurt. Ze hebben allemaal een heel uitgebreide menukaart.Met het openbaar vervoer zijn we naar Agios Nikolaos en Elounda geweest. Dit is goed te doen.
  7. Door:
    A. van Oort
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Anders
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    8,0
    Onlangs teruggekomen van een heerlijk verblijf in appartentencomplex Theo Star! De kamer was netjes, de badkamer prima en de bedden waren super (zacht, niet keihard zoals in vele andere appartementen); nog nooit heb ik zo lekker geslapen als in Theo Star! De ligging vind ik ook super; aan het strand en dichtbij het centrum, maar niet midden in de drukte. De bar bij het zwembad heeft een ruime keuze qua eten dus er is voor ieder wat wils. Enig minpuntje is dat er maar één kookplaatje aanwezig is in het keukentje en dat is wat lastiger als je af en toe zelf wilt koken.Al met al een super verblijf!
  8. Door:
    Ilona
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    10,0
    Wij gaan eigenlijk nooit 2x naar dezelfde plek maar hier komen wij zeker terug! Mooi gerenoveerd appartement met, zeker voor Griekse begrippen uitstekende bedden. Direct aan zandstrand en vlak bij restaurantjes en winkel. Heerlijk gegeten in het restaurant bij het complex. Vriendelijke familie die niet opdringerig is. De Griekse avond was 1 groot feest, veel Griekse avonden meegemaakt maar hier werd alles uit de kast gehaald. Zelfs de familie stond gezellig mee te dansen. Nathalie de reisleidster is enthousiast en reageert snel op vragen, super. Vliegveld van Kreta is wel te klein om de grote hoeveelheid toeristen te verwerken, lange rijen om in te checken etc. Wij hebben het geweldig gehad. Nathalie: veel geluk met Mythos!
  9. Door:
    Rob uit BoZ
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    7,0
    Ideale ligging : lekker rustig en toch dicht bij winkeltjes / restaurants. Goede uitvalvalbasis om met bv een scooter de omgeving tussen Sisi, Krassi en Chersonissos te verkennen. Lekker en gezellig eten bij Kalispera en Drossia. Ga niet naar Captain Hook voor een pita giro, want je krijgt hier een pita fritos. Breng een bezoek aan het reptielen opvangcentrum in Chersonissos, want dit is onverwacht toch heel leuk. Zo dicht bij deze dieren en leuke verhalen door de verzorgers.
  10. Door:
    Rob uit BoZ
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Rustig gelegen aan strand en toch binnen loopafstand van restaurants en winkeltjes. Goede uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Wij deden dit met een scooter. Wij hebben zo de omgeving tussen Sisi, Krassi en Chersonissos verkent.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    De verblijven waren mooi gerenoveerd! Genoeg ruimte en mooi gelegen plek vlakbij het centrum. Mooi aan het strand.
  12. Door:
    Ja, echtpaar.
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    5,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Het appartement was oké, prima bedden, regendouche, ruim. Nadeel: het ligt een meter lager dan de straat en heeft een lage afscheiding tussen de naaste appartementen, dus op het terrasje weinig privacy. In tegenstelling tot wat op website staat had de tv geen Nederlandstalige zender. Ook is het wat onhandig dat er slechts een 1-pits kookapparaat is. De schoonmaakster was vriendelijk, maar meer dan de lakens weer rechttrekken, de afvalbak legen en de vloer moppen deed ze niet. Na 5 minuten was ze klaar.De eigenaren/beheerders zijn niet echt aardig en doen weinig moeite om het de gasten naar de zin te maken. Voorbeeld: de uitzending van een voetbalwedstrijd was in het restaurant te bekijken, maar wel zonder geluid omdat er (slechts 2) mensen zaten te eten...
  13. Door:
    Simone
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    9,6
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Een geweldig driekamer appartement met 2 badkamers en een groot balkon. Ideaal voor 5 volwassenen. Uitzicht over de zee met zandstrand en het zwembad. (Kamer 205). De keuken was summier ingericht, geen koffiezetapparaat. Ligging perfect. Rustig maar dichtbij restaurants en winkels. Schoonmaak had iets beter gekund tijdens ons verblijf maar was goed schoon bij aankomst.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Wij zijn zeer tevreden over ons verblijf bij Theo star! Het appartement was erg netjes en schoon. De zee was nog geen minuut lopen vanaf onze kamer. Wij hebben een top vakantie gehad daar!!
  15. Door:
    Herman
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,8
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Heerlijke vakantie gehad met mijn twee tieners (18 en 16). Appartement was nog vrij nieuw, dus fris en schoon. Voldoende ruimte voor ons drieën, met een prettige badkamer. We gebruikten de airco alleen `s nachts om het koel te houden, als we overdag thuis waren was ramen en balkondeur openzetten net zo effectief :). Het strand lag voor de deur, en de strandbedjes + parasol waren zeer betaalbaar, dus daar hebben we vaak gebruik van gemaakt. Personeel is erg aardig, vriendelijk en behulpzaam. Supermarkt zat heel dichtbij, voldoende keus. Even verderop de restaurants, bars en toeristenwinkeltjes, voor ieder wat wils dus. Als je even doorloopt kom je in het oude Malia, en daar zitten geweldig gezellige restaurantjes verstopt in knusse straatjes, echt een aanrader! Een paar keer een auto gehuurd via Sunweb (lekker makkelijk) en het eiland verkend: mooie en imposante omgeving, en veel interessante bestemmingen. De moeite van het terugkomen waard!


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)