Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Konstantinos

Appartementen Konstantinos is een prima complex dat beschikt over nette appartementen voor maximaal 4 personen. Deze appartementen liggen rustig ten opzichte van het centrum, maar wel op loopafstand van het strand en Aquapark Star Beach. U kunt overdag heerlijk relaxen in de zon en 's avonds de drukte opzoeken in Chersonissos. Een ideale combinatie!

Lees verder

  • Tennisbanen
  • Op loopafstand Star Beach

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 August 2015
"voor jongeren die alleen een bed nodig hebben om hun roes van de avond te voor uit te slapen is het prima maar verder knudde hadden ontbijt geboekt stond op de voucher maar kregen het niet maar was ook slecht maar verder daar ook geen cent meer uitgegeven. de dame achter de receptie was erg onvriendelijk en de kamer is sinds de jaren 80 niets meer aan gedaan een echte afrader voor gezinnen"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
25,7%
Stel ouder dan 30 jaar
48,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
5,5%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
6%
Groepen vrienden
6%
Overige groepen
8,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39059


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)