Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel Indigo Inn

6,7

Aparthotel Indigo Inn is een zeer centraal gelegen complex in het hart van Chersonissos. Hier kun je een strandvakantie goed afwisselen met al het (avond)vertier van Chersonissos. Leuke barretjes en ontzettend veel restaurantjes liggen hier allemaal in de buurt. Ook fijn is dat het strand op loopafstand ligt. Verder is Aparthotel Indigo Inn modern ingericht en kun je hier terecht voor een vakantie vol vertier in een bruisende omgeving.

Lees verder

  • Zeer centraal gelegen
  • Moderne inrichting
  • Geliefd hotel bij jongeren in het hoogseizoen
  • Strand op loopafstand

Verzorging

prijzen zien & boeken
6,7

Klantwaardering

gebaseerd op 9 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Hans en jan - 1 september 2017
"Allereerst niet de kamer gekregen die we hadden geboekt.. kluis zat dus niet erbij inbegrepen.. zoals op de website. Eten kan ermee door. Elke dag hetzelfde. Lauw. Oude friet wordt bewaard en gerecycled.. moet niet kunnen, en op=op beleid. Kamers netjes.. maar douche te klein voor lange mensen. All incl. met restricties. Strand .. kan je beter mijden. Zwembad is fijner.. en rustig. Personeel vriendelijk en attent. Goede ligging.Al met al.. netjes .. niet te veel verwachten. Veel jongeren.. wel r..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
42,7%
Stel ouder dan 30 jaar
20%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
13,3%
Groepen vrienden
8%
Overige groepen
12%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6128279


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)