Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Villa Giorgos

7

Villa Giorgos is een goed verzorgd maar eenvoudig complex, welke is gebouwd in Kretaanse stijl. Zowel van binnen als van buiten waan je je direct op dit zonnige eiland. Wat vooral zo fijn is aan deze appartementen is de ligging pal aan zee. Want hoe lekker is het wel niet om de dag te beginnen met het uitzicht over de kalme zee van Platanias.

Als je geen zin hebt in zand tussen je tenen, dan tref je bij het prima zwembad ook een aantal ligstoelen aan. Het is maar net waar je zin in hebt. In de nabije omgeving zitten trouwens een aantal goede Griekse taverna's.

Lees verder

  • Typische Kretaanse bouwstijl
  • Gastvrije eigenaar
  • Direct aan het strand van Platanias

Verzorging

prijzen zien & boeken
7

Klantwaardering

gebaseerd op 16 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Nora en Luuk - 28 juli 2017
"Het appartement zag er schoon en fris uit. Het was eenvoudig, vooral het keukentje en inventaris, maar dat wisten we voordat we boekten. Het was dan ook meer dan genoeg voor een weekje. Maar complimenten over het pand, zwembad en het appartement dat goed werd schoongehouden en er goed verzorgd uitzag. We zouden een kamer met `zijzicht` krijgen, maar hadden een kamer met het grootste balkon met uitzicht op zee. De appartementen liggen op een mooie plek dicht aan zee en bij de winkels en restauran..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
14,1%
Stel ouder dan 30 jaar
58,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
12,5%
Groepen vrienden
2,3%
Overige groepen
5,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=124296


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)