Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Ekavi

7,3

De appartementen Ekavi zijn erg ruim en eenvoudig ingericht. Op het balkon kun je heerlijk tot rust komen terwijl je geniet van een prachtig uitzicht. De eigenaar van het complex staat dag en nacht voor je klaar en zal er persoonlijk voor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. De appartementen liggen tegen een kleine helling en op zo'n 150 meter afstand ligt het kleine centrum van Aghia Marina. Het grotere Chania is na ongeveer 8 kilometer te bereiken, de bus stopt dicht bij het hotel.

Lees verder

  • Ruime appartementen
  • Mooi uitzicht
  • Vriendelijke eigenaar
  • Dicht bij Aghia Marina

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,3

Klantwaardering

gebaseerd op 34 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Angelique - 1 september 2017
"Vorig jaar was ons verblijf enorm goed bevallen in het appartement van Ekavi. Eigenlijk waren we dit jaar niet van plan om met zomervakantie te gaan, omdat wij onlangs verhuisd zijn. Toch waren we echt aan vakantie toe en daarom hadden we op het laatste moment besloten om voor de zekerheid te gaan en weer naar deze lokatie te gaan. Bij aankomst waren we niet geheel tevreden over het appartement ( dit omdat we die van vorig jaar iets beter vonden ). De eigenaresse heeft alles uit de kast getrokke..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
19,3%
Stel ouder dan 30 jaar
58,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
3,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
8,8%
Groepen vrienden
4%
Overige groepen
6,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38019


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)