Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel AKS Minoa Palace

8,2

Als u aankomt kunt u om een ding zeker niet heen: het geweldig mooie zandstrand, direct voor de deur van AKS Minoa Palace! Het 8 kilometer lange zandstrand is een heerlijke plaats om te genieten van het zonnetje. Even uit het zonnetje? Neem plaats op het overdekte terras en geniet met een drankje van een mooi uitzicht op de zee. U zult helemaal tot rust komen in dit goed verzorgde hotel. Uw kinderen zullen zich zeker vermaken bij het animatie team terwijl u geniet van een welverdiende vakantie!

Lees verder

  • Aan een mooi zandstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,2

Klantwaardering

gebaseerd op 85 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Kerssepitje - 18 september 2017
"Fantastisch hotel, de ligging direkt aan het strand is geweldig mooi en fijn. Het zwembad is een plaatje, ook daarvan is de ligging buitengewoon mooi en heel fijn, zo dichtbij het strand! Buitenbar en de lunch eventueel buiten te kunnen gebruiken, in de schaduw, is toch een plezierige keuze. Ook hier is het eten perfect.Wij hebben de gedachte om er zeker naar terug te gaan!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0,7%
Stel t/m 30 jaar
16,3%
Stel ouder dan 30 jaar
51,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
10,3%
Groepen vrienden
11%
Overige groepen
6,5%
/griekenland/kreta/amnissos/hotel_aks_minoa_palace.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=113378


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)