dinsdag 8 mei, 8 dagen, 4 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 85 beoordelingen voor Appartementen Eleni Village ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,6
Kamer
8,4
Maaltijden
8,7
Vakantie algemeen
8,9
Overige faciliteiten
8,5
Prijs/kwaliteit
8,8
Ligging
8,1
Personeel
9,0
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Eleni vilage is een kleinschalig complex, waar de mensen die er werken er alles aan gelegen is dat je het naar de zin hebt!De appartementen zijn Grieks ingericht, hebben goede bedden en de keuken is zelfs uitgerust met een combi magnetron.Niet dat je daar veel gebruik van hoeft te maken want in het restaurant kun je heerlijk eten. Manthos kookt elke dag met verse producten!In de tuin staan parasols en genoeg ligbedden om in de schaduw of de zon te liggen, en een lekkere duik in het zwembad te nemen.Wil je liever naar het strand, dan is dat ongeveer 10 minuten lopen. Een heerlijke plek om vakantie te vieren!
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,1
    Kamer
    6,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Appartementen zijn wat gedateerd maar we hoorden al dat ze gaan verbouwen. Bedden erg hard.Erg blij met een gelijkvloers app. aan het zwembad ivm onze baby.Service is top, je merkt echt dat ze toegewijd zijn. Het eten is er supergoed! Prima prijs en dé reden dat we dit jaar terugkwamen!Tevens is het er heerlijk rustig zowel s`avonds als overdag. Geen handdoekje leggen etc.Veel Nederlandse vaste gasten dus dat zegt wel wat.Echt een aanrader!Niet voor het dorp daar is niks te beleven maar puur voor rust en lekker eten zit je er prima.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in Elena village. Heerlijk gegeten daar .Super aardige eigenaars.Leuk appartement/ huisje.eenvoudig maar alles wat je nodig hebt is er.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,0
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Eleni Village is prachtig aangelegd. Keurige appartementen en alles wordt goed onderhouden. Op het park zelf kun je heerlijk eten! Na het eten een raki en een toetje van het huis. S` ochtends kun je heerlijke verse broodjes halen bij de receptie. Een aanrader!
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,9
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    10,0
    Een fantastische vakantie gehad. Lekker kleinschalig complex. Mooie en zeer schone appartementen. Fantastische gastheer en je kunt er ook heel erg goed eten mocht je geen zin hebben om het dorpje in te lopen. Gezellige restaurants in de buurt waar we ook heerlijk en goedkoop hebben gegeten. Strand en winkeltjes op loopafstand. Gratis ligbedden, en parasols, waar zie je dat nog....De mensen zijn er zeer bescheiden en absoluut niet opdringerig, dus erg relaxt allemaal.Zeker voor herhaling vatbaar!!!!
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,8
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    10,0
    Heerlijke plek als je een niet al te groot complex zoekt. Er komen voornamelijk stellen en families met kinderen. Wij vonden het complex in werkelijkheid mooier dan op de foto`s. De ligging is centraal, je rijdt in een uurtje naar bijvoorbeeld Agios Nikolaos en ook de opgravingen bij Knossos of Heraklion stad zijn dichtbij. De huisjes worden 3x per week schoongemaakt en alles ziet er verzorgd en netjes uit. Voor ons was het een prettige kennismaking met Griekenland en Kreta.
  7. Door:
    Fam Helder
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    9,8
    Kamer
    10,0
    Kindvriendelijkheid
    10,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    10,0
    Zijn hier een week geweest, echt genoten. Zeer vriendelijke mensen, lieve gastvrouw. Huisjes en het park zijn zeer goed. Voor ons zeker een aanrader. Het "park" heeft verder alles voor een leuke gezellige rustige vakantie.
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooi opgezet appartementencomplex! Leuke schattige Griekse huisjes in een mooie tuin! Het plaatsje amoudara ligt aan een drukke weg, dat vonden wij wel jammer. Het voordeel hiervan de is wel dat het heel centraal ligt. De omgeving van het complex vonden wij niet echt 'secret'. Schoonmaak van huisje en zwembad was niet heel goed, maar het is maar net wat voor eisen je stelt als je daar een weekje zit. Wij hebben het er in ieder geval erg leuk gehad en over het algemeen hebben wij een goede indruk!
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Super aardige mensen, nette appartementen, goede ligging en een heerlijk zwembad!
  10. Door:
    Ja
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooie rustige ligging. Als je iets speciaals wilt eten smiddags voor 15.00 uur bestellen dan wordt het s avonds voor je klaar gemaakt. Vriendelijke mensen. Appartementen split level. Begane grond bed. Tafel met 2 stoelen en tv, 5 treden omlaag eenvoudige keuken met koelkast en oven en naast de keuken kleine douchecabine met wc en wastafel. Bovenste verdieping 8 treden omhoog met 2 en 1 persoonsbed kaptafel krukje en spiegel. Zowel op bovenste en onderste verdieping een kledingkast. Onder alle tafel en stoelpoten vilten dopjes. Gratis airco op de bovenste verdieping en buiten leuk terras met tafel 4 stoelen en parasol. Groene omgeving.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Geweldig, hele fijne medewerkers Manthos en zijn vrouw Helena, Zoumboulia, Elefkotia die alles doen om het naar je zin te maken.. Kom hier al een aantal jaar!
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,9
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zeer vriendelijk personeel. Voortreffelijke kok. Denken met je mee. Waren zonder kosten bereid het huisje te laten bewonen tot moment van vertrek eind van de middag.
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,8
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    9,0
    Prima appartementen complex, aardig persoonel, goede kok, Schoon huisje, fijne rustige omgeving, vlak bij strand. Voor herhaling vatbaar.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,2
    Kamer
    6,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    8,0
    appartement ligt in een prachtige, goed verzorgde tuin directe omgeving van het appartement is niet indrukwekkend inrichting van het appartement en de keuken is eenvoudig en gedateerd kast in de woonkamer ruikt muffig bij aankomst muren tussen appartementen zijn dik, waardoor weinig geluidsoverlast van andere gasten op het complex heerst een gemoedelijke sfeer met bijna uitsluitend Nederlandse gasten aardig en net personeel geluidsoverlast van het ernaast gelegen waterpark is hinderlijk en irritant, ook al stopt het geluid na 22.00 uur strandfaciliteiten zijn in ruime mate aanwezig strandstoelen en parasols aan het strand zijn gratis als je een drankje bestelt busverbinding met Heraklion (1x in 20 minuten) is uitstekend
  15. Door:
    Rob & Nicole
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    De rust, uitstraling, kleinschaligheid en vriendelijkheid waren voor ons doorslaggevend. Vooral het restaurant was goed, het personeel was zéér behulpzaam en de ligging was uitstekend! Met het kleine parkwinkeltje waren we ook blij, vers gebakken brood, eieren, melk en vruchtensap in de ochtend, heerlijk. 300 meter prachtig zandstrand, restaurants, winkels etc. Hyacinta (eigenaresse) en zus lef zijn de drijvende kracht, fantastisch lieve zorgzame mensen, een familiebedrijfje die hun klanten weten te waarderen. Fantastisch adres met een prachtig zwembad, (ook met een klein kinderbad) ideaal voor jong en oud die een onbezorgde rustige vakantie willen hebben. Wij komen hier zeker terug!


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)