Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Candia Park Village

8,9

Een mooi, sfeervol park gebouwd tegen een heuvel die uitloopt in een prachtige baai met een zandstrand: bij Appartementen Candia Park Village zal uw vakantie zeker een succes worden! Terwijl u geniet van het zonnetje in de grote ligweide bij het zwembad vermaken de kinderen zich met hun leeftijdsgenootjes bij de miniclub. Of probeert u bijvoorbeeld eens een potje volleybal of tafeltennis met het hele gezin. In dit mooie en sfeervolle park hoeft u zich geen minuut te vervelen!

Lees verder

  • Kindvriendelijk complex
  • Sfeervol vakantiedorp
  • Prachtige ligging

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,9

Klantwaardering

gebaseerd op 11 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 September 2017
"Heel mooi en verzorgd park met alles erop en eraan. Veel gezinnen met kinderen. Mooie kamers met fantastisch groot balkon. Schoonmaak op de kamer kon iets beter."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
4%
Stel ouder dan 30 jaar
27,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
27,8%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
25,2%
Groepen vrienden
2%
Overige groepen
13,9%
/griekenland/kreta/agios_nikolaos/appartementen_candia_park_village.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39155


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)